Zi deosebit de importantă astăzi


Dosarul de bancrută frauduloasă în care fostul șef de la Dinamo, Ionuț Negoiță este inculpat, alături de alți doi foști oficiali ai clubului, a intrat pe ultima sută de metri. La termenul din 16 februarie, instanța a rămas în pronunțare, iar astăzi, 13 aprilie putem avea o decizie.

SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul din „Ștefan cel Mare”, este parte responsabilă civilmente în acest dosar. Astfel, suporterii lui Dinamo nu sunt lipsiți de emoții.

În luna februarie, la Curtea de Apel București, a avut loc un nou termen în procesul în care Ionuț Negoiță, fostul acționar de la Dinamo, este acuzat de complicitate la bancrută frauduloasă în dosarul de insolvență în care s-a aflat SC Dinamo 1948 SA în perioada 2014-2015.

Alături de fostul șef de la Dinamo, în acest proces au mai fost trimiși în judecată, începând cu anul 2017, fostul administrator judiciar al societății, Cătălin Dascăl și fostul oficial al „câinilor”- Valentin Gheorghiță. În postura inculpaților se mai află Elena Cosma, firma Dascăl Insolvency SPRL şi R&I Group SPRL (fostă ZRP Insolvency SPRL).

Din câte se pare, procesul se află pe ultima sută de metri, instanța a rămas în pronunțare și a fixat ca termen 13 aprilie 2022, adică ASTĂZI, pentru deliberare.

„Instanța stabilește termen de deliberare, redactare și pronunțare a hotărârii la data de 13 aprilie 2022”

„Soluția pe scurt: În temeiul art. 391. Alin 1. C proc. Pen. Stabilește termen de deliberare, redactare și pronunțare a hotărârii la data de 13 aprilie 2022. Încheiere. Amânarea inițială a pronunțării. 16.02.2022.”

În acest dosar, Ionuț Negoiță este acuzat că a votat planul de reorganizare prin care ar fi fost fraudat bugetul de stat. Parte civilă este Agenția Națională de Administrare Fiscală – Direcția Generală Juridică, în timp ce procurorii încearcă să dovedească faptul că active ale societății cu o valoare netă de aproape 17 milioane lei au fost ascunse sau omise în scopul mai sus menționat.

Citește și:

2 milioane de doze vaccin aruncate. Mai vin

Previous Declarații șoc ale lui Prunea: „Handicapați”
Next Declarațiile lui Uhrin de la conferință

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *