Zi decisivă la Dinamo. Ce se poate întâmpla


Dinamo nu trece prin cel mai bun moment în Liga 1, dar Claudiu Niculescu are speranțe mari că poate redresa ”haita” și să o aducă de la declin la performanță. Mai ales că știe ce înseamnă să ai succes la acesta echipă. Doar că pentru a se asigura că are cine să marcheze, Clau-gol l-a cerut pe Gicu Grozav, iar transferul lui se va decide astăzi.

Șefii ”câinilor” vor decide astăzi cum vor aborda ultima parte a negocierilor cu internaţionalul de 28 de ani. Grozav vrea la Dinamo, dar nu pe orice salariu, măcar 10.000 de euro, plus o sumă la semnătură. Grozav este în prezent liber de contract și a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015, când a marcat de 4 ori în 13 meciuri. În ultimul sezon, a fost la Bursaspor, în Turcia, acolo unde a dat două goluri și două pase decisive în 24 de partide.

Rămâne de văzut când el va fi gata pentru a intra pe teren pentru Dinamo:

”Dacă toate lucrurile vor fi ok, după pauza competițională îl putem aduce la o formă cât de cât bună. El s-a antrenat la el acasă, la Alba Iulia, dar nu are meciuri în picioare. Până își va recăpăta forma sportivă va dura. Nu foarte mult, pentru că eu îl cunosc pe Grozav foarte bine, este foarte ambițios, el lucrează suplimentar ca să reintre în formă foarte rapid. Nu cred că vor fi probleme din acest punct de vedere”, a declarat Claudiu Niculescu.

Citește și:

Ce legătură are trupa 3 Sud Est cu Penedo și Cooper

-->
Previous Propunere inedită pentru Dănciulescu: ”Asta poate să facă”
Next Ce legătură are trupa 3 Sud Est cu Penedo și Cooper

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *