Zi aniversară pentru un fost dinamovist


Fanii lui Lazio Roma au motive de sărbătoare azi. Ștefan Radu, fostul om de bază al lui Dinamo, este în inima tifosilor din Capitala Italiei. În urmă cu fix 10 ani, „The Boss” reușea primul gol în tricoul bianco-celestilor.

Ștefan Radu a plecat în 2008 de la Dinamo, pe o sumă impresionantă la acea dată. Lazio a plătit aproape 5 milioane de euro pentru fundașul roș-albilor. Primul gol al jucătorului în echipamentul lui Lazio a venit tocmai pe 6 decembrie 2012. În acea dată, Lazio a evoluat în deplasare, cu NK Maribor, în Grupa J din Europa League. Italienii s-au impus cu 4-1. Ștefan Radu a fost autorul golului cu numărul 2 al romanilor, în minutul 31, când a reluat cu capul o minge venită dintr-un corner executat de Hernanes. Kozak și Floccari, de 2 ori, au fost ceilalți marcatori ai lui Lazio.

Suporterii lui Lazio nu au uitat acel moment. „10 ani după acel moment, el este încă aici, apără culorile, o apără pe iubita noastră Lazio, pe teren și în afara lui. Te iubim, Boss!” au scris cei de la Io Tifo Lazio.

Previous Veste excelentă pentru Dinamo: a scăpat de un proces greu
Next Egal halucinant la final de an. Adio, Cupă!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *