Zeljko Kopic: „Suntem aproape”


Dinamo are echipamente noi pentru sezonul următor, în care speră să evite din nou zona retrogradării. „Câinii” și-au dezvăluit noile echipamente într-un eveniment desfășurat la magazinul oficial al sponsorului tehnic, Macron.

Florentin Petre, noul antrenor secund al lui Dinamo, a declarat că își dorește ca echipa să ajungă în play-off. El a lăudat tinerii jucători aduși de Dinamo și a explicat că o clasare în top ar trebui să fie din nou o normalitate pentru echipa condusă de Zeljko Kopic.

„Suntem îmbrăcați foarte frumos, mă bucur foarte tare că Dinamo este susținută de sponsori foarte puternici. Tot timpul m-am întors când a fost greu. Sunt obișnuit să lucrez sub presiune. Mă bucur că m-am întors acasă. Am venit să pun umărul la tot ceea ce înseamnă performanță.

Toți jucătorii tineri pe care îi avem sunt de calitate. Au fost aduși pentru a se obișnui cu nivelul de performanță. Vor fi mai rezistenți decât jucătorii cu experiență. Ne dorim cu toții play-off-ul. Vrem să începem bine campionatul, să adunăm puncte și să ajungem cât mai sus.

Este un lucru normal (n.r. – ca Dinamo să-și propună o clasare cât mai bună). Este un vis pe care ne dorim cu toții să-l atingem”, a declarat Florentin Petre la evenimentul de prezentare a echipamentului.

Ce a declarat Kopic

La eveniment a participat și antrenorul croat al echipei, Zeljko Kopic. El a anunțat că Dinamo va legitima încă 4-5 jucători în perioada următoare, subliniind că atingerea play-off-ului este un obiectiv dificil în acest sezon. Kopic a explicat că echipa se concentrează pe formarea unui nucleu de jucători tineri care să aducă performanțe viitoare în tricoul alb-roșu.

„Vrem să mai facem transferuri. Dorim să mai aducem câte un jucător în fiecare compartiment, în total 4-5. Suntem în contact cu câțiva, piața transferurilor este deschisă. Jucătorii analizează diferite opțiuni, am vrut să aducem jucători mai devreme, dar nu s-a putut, n-a depins numai de noi.

Asta ține de bucătăria internă și de planurile de la echipă (n.r. – discuția despre play-off). Vrem să ne apropiem de primele 6 locuri, dar pentru club e important să jucăm un fotbal bun, să avem stabilitate și să promovăm jucători tineri. Vrem să construim o bază pe care să ne axăm în sezonul viitor, să nu schimbăm la fiecare 6 luni-1 an.

Suntem aproape să aducem doi jucători, încercăm să rezolvăm zilele acestea. E important să construim un nucleu”, a precizat și Zeljko Kopic.

Citește și:

Căldură mare, monșer! La ce temperaturi se va ajunge în aceste zile

 

Previous Ultima oră: Sponsor nou la Dinamo
Next Mesajul lui Johnny Culina la despărțire

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *