Zăvăleanu: „Să ajungem la o înțelegere”


Adminstratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre situația în care se află clubul după plecarea lui Iuliu Mureșan și eventuala venirea a lui Dorin Șerdean.

Implicarea lui Nicolae Badea a fost lămurită, iar în viitor s-ar putea ajunge la o înțelegere și din punct de vedere al folosirii siglei. De asemenea, Zăvăleanu a recunoscut că Badea o va ajuta financiar pe Dinamo în perioada următoare.

„Legal, acționarii trebuie să numească administratorul special. Nu am discutat cu domnul Șerdean, nu am de unde să știu ce vor vota acționarii. Președintele atât timp cât clubul este în insolvență nu are nicio putere. Dacă domnul Șerdean vrea să vină ca administrator special, având firma Lotul în spate, atunci e altceva.

Nu neg că putea să încerce de mai mult timp schimbarea lui Mureșan. Noi putem să facem o acțiune contra firmei Lotus, care a adus datorii clubului de aproximativ 7 milioane de euro. Ei trebuie să aducă acești bani, ne facem datoria și încercăm să facem toate demersurile legale.

Nici domnul Badea nu a fost la dineu, a fost o chestie strict pentru echipă și antrenori. Ne-am întâlnit ieri și am încercat să punctăm câteva aspecte care ne-au deranjat și pe unul, și pe altul. Dumnealui și-a exprimat disponibilitatea să mai ajute cu o sumă de bani în perioada următoare. Este posibil să ajugem la o înțelegere și în ceea ce privește sigla, o să vedem”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport, la Fotbal Club.

Citește și:

Absenții barajului U Cluj – Dinamo

-->
Previous Ce a declarat Lincar la conferință
Next Declarații spumoase ale lui Dănuț Lupu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.