Zăvăleanu pus la zid de Ciprian Marica


Nicolae Badea, cel care rămâne un om foarte activ în viața lui Dinamo, e apărat de către Ciprian Marica, ex-atacant al roș-albilor, în conflictul verbal pe care omul de afaceri îl are cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo.

Marica, prezent în cadrul emisiunii ProSport Live, a precizat că Nicolae Badea nu este vinovat pentru organizarea dineului ce a avut înaintea barajul de menținere/ promovare în Liga 1.

Administratorul judiciar al „câinilor”nu a fost de acord cu acțiunea desfășurată la un local din zona Herăstrău.

De altfel, omul care a fost președinte CA al lui Dinamo a precizat că doar a plătit consumația în localul respectiv, dar nu s-a ocupat de lista invitaților. „Da, l-am plătit, pentru că nu știu ca, până acum, de când e în reorganizare Dinamo și de când se ocupă cei doi administratori de Dinamo (n.r. – Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan) să fii organizat o ieșire la o apă minerală a lotului, nu la o masă” a precizat Nicolae Badea.

„Eu știu cât de mult ține domnul Badea la Dinamo și știe câte lucruri a făcut în ultima perioadă. Îl cunosc, am lucrat excelent la Dinamo. El are cele mai bune intenții! Să vii să-l cerți, mi se pare puțin deplasat! Foarte bine că ai reușit la CFR Cluj, sper să reușești și la Dinamo, dar exagerezi domnule Zăvăleanu…Vrea să iasă în evidență”, a spus Ciprian Marica, la ProSport Live.

Ce spunea Răzvan Zăvăleanu despre Nicolae Badea: „Nu am fost invitat la dineu și nici nu aș fi vrut. Nu cred că e momentul de petreceri, ne aflăm în pregătirea unui baraj. Domnul Badea nu mai sponsorizează Dinamo. A fost un contract de sponsorizare, desfășurat înainte de procedura de insolvență, dar atât. Nu am informații certe, dar cred că nici jucătorii nu au mai primit bani de salarii de la Badea”.

Citește și:

Lovitură: profesorii nu mai pot face meditații cu elevii din clasele la care predau

Previous Întâlnire între Badea și Zăvăleanu
Next Badea: „O dorinţă de a face o faptă bună”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *