Zăvăleanu, prima victorie în fața lui Șerdean


Victorie pentru RTZ & Partners SPRL în fața lui Dorin Șerdean. Judecătorul sindic a respins, pe motiv de tardivitate, cererea administratorului Lotus. Este vorba de contestația formulată împotriva tabelului definitiv al creanțelor actualizat, scrie playsport.ro.

Victorie pentru adminsitratorul judiciar în cazul contestației pe care a formulat-o Dorin Șerdean. Marți, judecătorul sindic a respins cererea prin care șeful Lotus s-a adresat împotriva tabelului definitiv al creanțelor actualizat SC Dinamo 1948 SA.

Fostul președinte al „câinilor” a sesizat faptul că RTZ & Partners SPRL a catalogat, „în mod eronat”, creanța APCH în valoare de 5,8 milioane de lei la categoria „creanță beneficiară a unei cauza de preferință” și a solicitat reîncadrarea acesteia la categoria „chirografari”.

Marți, instanța a admis una dintre pârghiile apărării administratorului judiciar, anume tardividitatea contestației lui Dorin Șerdean. Practic, judecătorul sindic nici măcar nu a intrat pe fond și a respins, fără menajemante, contestația.

„Tip solutie: Respinge cererea

Solutia pe scurt: Admite excepţia tardivităţii formulării contestaţiei, invocata de administratorul judiciar. Respinge contestaţia împotriva tabelului definitiv actualizat al creanţelor publicat în BPI nr. 14182/06.09.2022, astfel cum a fost precizată, ca tardiv formulată. Respinge cererea formulată de administratorul judiciar de amendare a contestatoarei. Cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă”.

Miercuri, altă luptă

Continuă lupta la Tribunalul București între Dorin Șerdean și administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA. Pe masa judecătorului se află o altă speță, în care omul de afaceri ardelean semnalează faptul că nu i s-a permis să voteze în calitatea sa de creditor în cadrul Adunării Creditorilor (din 14 Octombrie), în care a fost votat „planul modificat”.

Strategia PCH. A achitat creanțele lui Dorin șerdean, respective ACSFC Dinamo. Banii au fost restituiți
PlaySport.ro a dezvăluit că, înaintea termenului de miercuri, când vor fi judecate contestațiile și obiecțiunile formulate de Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (Dinamo – Badea), creditorul și acționarul Asociația Peluza Cătălin Hîldan a virat, în contul ACSFC Dinamo, suma echivalentă valorii creanței înscrisă de „Dinamo – Badea” la masa credală. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Dorin Șerdean, însă ambele părți au restituit banii.

Citește și:

”Man of God” în cinematografele din România

Previous Vali Lazăr, pus la zid
Next Mișcare de ultimă oră a PCH către Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *