Zăvăleanu: ”Politica unui club nu o fac jucătorii”


Răzvan Zăvăleanu îşi declară ferm susţinere pentru Mircea Rednic, în contextul în care antrenorul lui Dinamo este constetat de unii jucători, care îl vor plecat.

”Politica unui club nu o fac jucătorii, nu ştiu nimic din ce-mi spuneţi dumneavostră despre antrenament, dar în niciun caz numirea antrenorului, păstrarea acestuia în functie nu sunt nişte lucruri de apanajul jucătorilor.

Mă surprinde ce-mi spuneţi, sper să nu fie adevărat, dar în niciun caz nu cred că trebuie să amestecăm lucrurile. Aşa cum noi ne vedem de partea noastra administrativă, Mircea Rednic îşi vede de partea lui de antrenorat şi jucătorii trebuie să-şi vadă de partea lor de jucat.

Se fac eforturi, salariile sunt plătite la zi şi ne aşteptăm ca jucătorii să reacţioneze pe masură, dar cred că deocamdată nu e nimic pierdut. Trebui într-adevăr să-şi revină să strângă rândurile şi să facă rezultate. Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt stabile, aşteptăm din partea jucătorilor să se întâmple ceva bun.

(Sunteţi mulţumit de Mircea Rednic?) Nu cred că e vorba despre dubii, cred că trebuie ca Rednic să reuşească să rezolve foarte multe detalii care erau existente dinainte de venirea dumnealui.

În niciun caz nu e vorba de nişte îndoieli referitaore la modul în care Rednic antrenează şi se pricepe să antreneze”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Telekom Sport.

Citește și:

Florin Piersic, la 85 de ani: „Ar trebui să mai trăiesc două sau trei vieți. Iubesc totul la România”

-->
Previous Cosmin Matei: „Trebuie să muncim mai mult”
Next Decizie dură a lui Rednic: ”Gata, ajunge”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *