Zăvăleanu oferă noi declarații importante


Răzvan Zăvăleanu dă asigurări că Dinamo va juca în Liga a II-a chiar şi fără un investitor. Îngropaţi în datorii, dinamoviştii nu vor să audă de faliment.

„E o prostie mai mare decât cel care a scris-o. Şi ar trebui ca oamenii respectivi să se informeze jurnalistic de la oamenii care le pot spune nişte chestii. E o prostie. Nu am pretenţia să te informezi din trei surse, aşa cum cred că se învaţă la Facultatea de Jurnalism, dar măcar să vorbeşti cu cine trebuie, nu să vorbeşti tu în numele persoanei respective.

Se va merge între a identifica un investitor care să rezolve toate lucrurile, ceea ce ar fi extraordinar, şi a merge în continuare, cu greutăţi, dar a merge mai departe. Iar de aici până să spui că Dinamo închide vineri poarta… Asta e cu totul o altă discuţie. Este greu, ne străduim, avem resursele necesare să continuăm activitatea şi nu putem spune că, dacă nu vine un investitor, închidem poarta. Vedem ce se mai întâmplă” , a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Orange Sport.

23 de jucători de la Dinamo au fost prezenţi astăzi la vizita medicală. Liga a II-a va lua startul în data de 6 august.

  • Mihai Eşanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu (portari)
  • Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea (fundaşi)
    Ahmed Bani, Antonio Borduşanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu, Geani Creţu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Ţone, Mario Şutru (mijlocaşi)
  • Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu (atacanţi).

Citește și:

Absențe importante la vizita medicală a ”câinilor”

Previous De unde poate face Dinamo rost de bani
Next Pe ce stadion va juca Dinamo sezonul viitor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *