Zăvăleanu: „Mi-au dat mesaj că vor să continue”


Răzvan Zăvăleanu a dat un interviu exclusiv pentru FANATIK după retrogradarea lui Dinamo în care a vorbit despre ceea ce urmează la echipă.

Cum comentaţi declaraţiile lui Dusan Uhrin că Dinamo nu mai are nimic în acest moment, în afară de suporteri?

– N-aş vrea să comentez, mi se pare interesantă declaraţia lui. Nu vreau să fac comentarii nepotrivite, pentru că mesajul meu este de unitate, nu de dezbinare.

O să încercaţi să îl convingeţi să rămână?

– Nu cred că Dinamo trebuie să convingă pe cineva să rămână. Oamenii care vor să vină la Dinamo trebuie să convingă că au capacitatea şi ataşamentul de a rămâne la această echipă.

Simţiţi că aţi rămas cam singur la Dinamo?

– E o realitate. Am rămas singur, dar nu e ca şi cum părăsim corabia. Încercăm să îi aducem pe adevăraţii dinamovişti alături de echipă.

Adevăraţii dinamovişti fiind cine?

– Suporterii trebuie păstraţi alături de echipă pentru că au avut un aport major, iar echipa nu ar fi existat fără ei astăzi. Cred că într-o formă sau alta, ei vor trebui să existe şi în partea de acţionariat. Nu ştiu dacă decisiv din punct de vedere decizional, dar să fie acolo şi să ştie mereu ce se întâmplă la echipă.

Aţi început remanierea lotului?

– Da. Despre asta discutăm. Despre cine va fi antrenor, cine va fi preşedinte, cine vor fi jucătorii care vor rămâne, cine vor fi cei care vor pleca. Este prematur să vă spun ceva pentru că deocamdată discuţiile sunt în stadiu incipient.

Există jucători care vor să rămână şi în Liga 2?

– Da, există. M-au impresionat unii dintre ei, pentru că mi-au dat mesaj aseară că vor să continue şi atunci cred că e de bun augur pentru Dinamo.

Dusan Uhrin spunea că sunt 17 jucători la final de contract. Pleacă toţi?

– Nu cred că Dusan ştia situaţia exactă. Sunt jucători suficienţi astfel încât să avem un lot de Liga 2 pentru la anul, dar evident că asta va depinde şi de planurile antrenorului pentru noul sezon, de dorinţele jucătorilor, de situaţia financiară. O să vedem, sper eu în cât mai scurtă vreme.

Pe ce stadion veţi evolua în Liga 2?

– Avem mai multe opţiuni, dar deocamdată este neclar. Pe „Ştefan cel Mare” nu cred că va mai fi cazul.

Citește și:

Ioan Filip, fără milă: ”Le-am făcut un bine”

Previous Răzvan Zăvăleanu: „Interese personale”
Next Anunț important: „Ne vom întâlni în iulie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *