Zăvăleanu îi răspunde lui Rednic


Mircea Rednic (60 de ani) a anunțat că i s-a propus din partea celor de la DDB să revină pe banca lui Dinamo, iar antrenorul ar fi acceptat, însă cu o singură condiție: să nu mai aducă bani pentru Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a transmis că nu știe nimic despre acest lucru, iar decizia aparține președintelui pe care acționarii clubului îl vor numi.

Zăvăleanu a ținut să îi răspundă lui Rednic după ce fostul antrenor al lui Dinamo a spus că a contribuit cu bani la clubul din Ștefan cel Mare, iar administratorul judiciar făcea deplasări la Dubai pe banii clubului.

”Nu știu nimic. Nu am idee despre o astfel de discuție. Nu mi-a zis nimeni despre asta. Din punctul meu de vedere, din poziția noastră, noi nu punem antrenori. Dacă acționarii vor pune un președinte, iar acela va numi un antrenor, are libertatea să lucreze.

Treaba antrenorului nu e să vină cu bani, nu a fost niciodată. Cred că se face o confuzie. Nu e cazul. Încă de la prima întâlnire, i-am spus lui Rednic că trebuie să își facă treaba de antrenor și să nu vină cu bani.

Răspunsul lui a fost: „Și dacă vreau eu să dau niște bani acum nu o să mă lăsați?’ Nu vorbim de necesitate, ci de hobby. Nu sunt de acord cu amestecarea lucrurilor. Cred că acționarii trebuie să își facă datoria referitor la bani, antrenorii trebuie să antreneze, iar jucătorii să joace.

„Sunt doar răutăți aruncate”

„Nu e treaba lui. Nu i-am cerut bani să merg în Dubai. Mai am de un bilet de avion. Sunt doar răutăți aruncate. Noi nu am luat nicio retribuție, ba chiar am adus bani din buzunar, bani reali, nu povești în presă. Dacă el are vreo dovadă, să o prezinte, dar pe banii mei am bătut drumurile pe acolo pentru întalniri și am avut grijă să nu cheltui niciun ban din club.

Dacă Rednic a înțeles să încalce prevederile legii insolvenței care spun că înainte de a angaja orice cheltuială trebuie să soliciți o aprobare și dacă a înțeles să își asume niște decizii, a plătit pentru acestea.

Când a procedat legal și a solicitat cu borderouri cheltuieli, acestea i-au fost aprobate. Dacă și-a aranjat niște meciuri despre care nu a știut nimeni și după aia, ca să nu iasă prost în fața oamenilor cu care vorbise, a trebuit să plătească ceva, e problema lui.

E vorba despre niște meciuri amicale despre care aflam în ziua jocului. Nu așa se întâmplă în insolvență. Se analizează oportunitatea cheltuielii și apoi se aprobă sau nu. Dacă îl pui în fața faptului împlinit pe administratorul special, s-ar putea să te trezești că trebuie să plătești”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiunea de la DigiSport Fotbal Club.

Ce zicea ieri Rednic

”Vreau să vorbesc și de domnul Zăvaleanu. Zicea că vrea să facă un centru la Adunații Copăceni. Tu nu ești în stare să întreții Săftica. Terenul arăta cum arăta și tu vorbești de un nou centru, vorbești despre finanțatori. A făcut vreo șase drumuri în Dubai și nu a venit nici măcar cu un kilogram de smochine sau curmale”

Citește și:

Dan Petrescu l-a convins pe atacant, poate fi lovitura verii! Bicfalvi rămâne la Ural

-->
Previous Johanthan Rodriguez se întoarce la Dinamo
Next Parteneriatul surpriză care putea salva Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.