Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a avut o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club în care a vorbit despre schimbările prin care trec ”câinii”.

Zăvăleanu a transmis că alb-roșii nu au primit nicio ofertă pentru Ahmed Bani, despre care s-a spus că este dorit la Rapid, chiar dacă acesta a recunoscut că au avut loc anumite discuții.

Zăvăleanu a transmis că doi dintre cei care au retrogradat echipa, Steliano Filip și Ricardo Grigore, își doresc să plece cât mai repede, însă deocamdată la adresa celor doi jucători nu a venit nicio ofertă.

”Nu am primit nicio ofertă de la Rapid. Au fost discuții, dar nu am primit nicio ofertă. Dacă este o ofertă corespunzătoare, o luăm în calcul. Orice jucător este de vânzare. Ahmed Bani nu a fost un jucător scos la vânzare. Mai e o echipă din Liga 1 care îl vrea.

Ca să economisim timp până când vom avea președinte și antrenor, am format o comisie formată din dinamoviști, Ion Marin, Țălnar, Mihali, Mihăescu, Marius Niculae, Ionel Augustin. Ei analizează toate ofertele care vin și vor ajunge la un compromis asupra jucătorilor.

Sunt destui jucători. Nu e ca și cum au dispărut toți. Jucătorii care vor să plece și au o anumită valoare, trebuie să fie conștienți că sunt jucătorii lui Dinamo. E foarte ușor să spui ’nu mai vreau, am plecat’, dar ai contract. Toate părțile trebuie să respecte contractul.

Dacă se va găsi o soluție benefică pentru ambele părți, jucătorii care vor pot pleca. Filip își dorește să plece dar nu am primit nicio ofertă. Pe Grigore vrem să îl păstrăm, credem că poate face pare din angrenajul echipei. El a spus că nu își dorește. Dacă vom găsi o soluție convenabilă, îl vom lăsa să plece”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Digisport.

Răzvan Zăvăleanu a analizat scandalul iscat între Badea și Lupescu

”Mi s-a întâmplat ieri sau alaltăieri o chestie. Am primit un mesaj din partea unui suporter care îmi spunea ’Ce faci, domnule, nu ai pus antrenor, nu ai pus președinte’. Cred că s-a creat o confuzie. Implicarea asta cvasitotală nu intră în atribuțiile noastre.

Președintele trebuie să fie numit de acționari. Elias era destul de supărat pentru că a fost băgat în această discuție. Nu demult am spus că principala problemă a echipei este faptul că dinamoviștii se sfâșie între ei.

Dacă fiecare dinamovist ar fi pozitiv și ar veni cu chestii bune, Dinamo nu ar fi în situația asta. Cred că și Lupescu este un mare dinamovist, și Badea este un mare dinamovist, și Elias este un mare dinamovist”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club.

Citește și:

Ladislau Boloni și-a găsit echipă!

Previous Veste importantă: „7-8 nume, dinamoviști”
Next Mutare pentru Liga 1 făcută de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *