Zăvăleanu confirmă interesul lui Shoucair


Dinamo devine tot mai interesantă pentru oamenii de afaceri. După ce s-a negociat cu Murad, acum alb-roșiii au intrat în atenția altui libanez.

Este vorba despre Diya William Shoucair, directorul general al firmei Farm Tech România, firmă care se ocupă cu cu vânzarea utilajelor agricole și de construcții.

Societatea pe care o deține are o cifră de afaceri în 2021 de 14 milioande de euro și un profit de aproximativ 600.000 euro, scrie playsport. De asemenea, acesta ar fi fost chiar coleg de studiu cu Mohammad Murad în tinerețe.

Vecin cu cei de la Dinamo, sediul firmei sale aflându-se gard în gard cu baza „câinilor” de la Săftica, Shoucair vrea să preia pachetul majoritar de 72,8%.

Contactat de GSP.ro, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului a confirmat inițiativa omului de afaceri: „Interesul e real”

Însă, din informațiile Gazetei, acesta a pus o condiție primordială înainte de a începe orice negociere. Diya William Shoucair vrea să preia Dinamo doar dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță pentru baza de la Săftica, unde fostul acționar deține 50% din proprietate.

Suporterii lui Dinamo anunță însă că negocierile au decurs bine și preconizează că până luni se va definitiva situația. Vlad Iacob, prezent la întâlnirea de joi, declară că Murad și Shoucair ar putea fi coinvestitori.

,,Interesant: “au transmis cei de la Dinamo “ CINE ȘI DE CE să fi transmis o concluzie FALSĂ ?! Nu cred că “ de la Dinamo “! Aseară pe la 21.30 aproximativ când ne-am desparțit nu putea nimeni “ DE LA DINAMO (!!!) “ să aibă o asemenea concluzie ȘI SĂ O ȘI TRANSMITĂ

“De la Dinamo “ au participat Vlad Iacob și 2 persoane de la RTZ, puțin probabil și mai ales nerealistă concluzie în raport cu conținutul și direcția discuțiilor !!!

A rămas încă neadaptată la situație poziția lui Șerdean. Până luni seară ,se vor mai definitiva demersuri cu alți 2-3 investitori și negocierea cu Șerdean . ASTA E REALITATEA ȘI SENSUL DISCUȚIILOR!’ Coinvestitori!! până luni după-amiază … lângă alți deja conturați aseară”, a transmis Iacob potrivit RadioDinamo1948.

Citește și:

Românii, campioni la turism în Bulgaria. Cifre oficiale

Previous Un alt libanez interesat de Dinamo
Next 2 foști dinamoviști au semnat în Superliga

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *