Zăvăleanu: „Cea mai bună soluție”


-->
Dusan Uhrin a revenit după 8 luni înapoi la echipa pe care a salvat-o de la retrogradare, iar astăzi la 11:00 va susține conferința de presă.

Răzvan Zăvăleanu a declarat în FANATIK că în numirea lui Dusan Uhrin a contat şi susţinerea masivă de care se bucură din partea DDB, însă este de părere că nu fanii numesc antrenorii la echipă, ci tot conducerea clubului.

“Dusan Uhrin a fost propulsat de fani pentru a prelua echipa şi este clar că a contat susţinerea importantă pentru numirea sa, dar antrenorul nu este pus de suporteri.

Clubul are o conducere care se ocupă de aceste lucruri şi Dusan Uhrin a fost numit pentru că, în acest moment, reprezintă cea mai bună soluţie pentru Dinamo”, a explicat Zăvăleanu.

L-a convins, din nou, să rămână

“Eu am discutat cu domnul Mureşan şi am convenit că echipa are mare nevoie de aportul lui în această perioadă în care avem de depus şi dosarul de licenţiere şi alte probleme de rezolvat din punct de vedere sportiv.

Nu vă ascund că am discutat şi despre acest lucru (n.r. revenirea acţionarilor principali în funcţiile de decizie). Într-adevăr, dacă domnul Mureşan va pleca, noul administrator special va fi numit de acţionari, iar acţionarul majoritar este firma Lotus“.

Există dese discuții, zilnic, în contradictoriu. Dar ceea ce ne leagă este faptul că tragem la aceeași căruță și ne propunem același obiectiv. Chiar dacă uneori nu avem aceeași opinie, ne punem la masă și încercăm să rezolvăm problemele și până acum nu s-a întâmplat ca lucrurile să stea altfel.

Îmi convine că Iuliu Mureșan este administratorul special de la Dinamo, îi cunosc modul de lucru, am încredere în ceea ce știe, am încredere în ceea ce face și cred că este persoana potrivită să conducă clubul în această situație de criză”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Citește și:

CTP și isteria din benzinării: ”Să se afle”

Previous Uhrin nu a semnat: „Poate mă întorc înapoi”
Next Dusan Uhrin la prima conferință: ”Încă n-am semnat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *