Zăvăleanu a rupt tăcerea despre plecarea lui Mureșan: ”Asta înseamnă”


Lucrurile sunt încurcate la Dinamo zilele acestea. Iuliu Mureșan vrea să-și dea demisia după ce simte că nu mai are nicio influență la echipă de când a sosit Mircea Rednic, iar Răzvan Zăvăleanu a încercat să clarifice situația.

”Știu că este foarte supărat de starea de lucruri propagată și de lipsa de efort comun în aceeași direcție. Ce înseamnă lipsă de efort în aceeiași direcție? Că fiecare face ce îl taie capul. Sper însă să nu ia o asemenea hotărâre, e un om experimentat și echilibrat, cu care se poate lucra foarte bine”, a declarat administratorul judiciar al ”câinilor”.

Mircea Rednic însă are în continuare scaunul asigurat la Dinamo: ”Până acum nu am vorbit cu nimeni nimic pe această temă. V-am mai explicat situația

Retrogradare? Păi cum arată azi, e posibil orice. Ce-ar trebui imediat în 2022 pentru rezultate? Un sobor de preoți, probabil. Lăsând gluma la o parte, e frustrant că pe parte de insolvență lucrurile funcționează, iar sportiv lucrurile sunt la pământ”, a explicat Zăvăleanu.

Dar a ținut să precizeze, chestionat pe tema rezilierilor, că la Dinamo administratorul judiciar nu este mandatat să poarte tratativele pe această temă:

„Noi nu negociem, noi doar ratificăm hotărârile administratorului special, dacă le considerăm legale. Deocamdată, nu am primit nicio solicitare de reziliere”.

Citește și:

Mircea Lucescu dorește un parteneriat cu Dinamo

-->
Previous Rămâne Mureșan la Dinamo? „Decizia a fost luată”
Next Iuliu Mureșan: „S-au adunat mai multe”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *