--> -->

Zăvăleanu a explicat ce riscă Dinamo în procesul lui Negoiță


-->
Invitat la Radio Dinamo1948, Răzvan Zăvăleanu a explicat care ar putea fi repercusiunile asupra clubului Dinamo, dacă Ionuț Negoiță va fi găsit vinovat în dosarul de bancrută frauduloasă în care este inculpat fostul finanțator Ionuț Negoiță alături de alți 2 oameni.

Răzvan Zăvăleanu: „Nu știu ce se poate întâmpla”

„Există o parte cunoscută și o parte necunoscută a lucrurilor. Știm cu câți bani s-a înscris Regia Parcurilor și cu cât s-au înscris cei de la Poli Timișoara, aceste entități fiind constituite în parte civilă în procesul penal.

Sumele respective sunt înscrise la masa credală sub condiție suspensivă (n.r. – care oprește punerea în execuție a unei dispoziții, a unei prevederi), dacă va avea loc condamnarea, vor veni la masa credală. Vorbim de o sumă de 6 milioane de lei. Dacă nu va exista o condamnare, aceste sume vor fi șterse din tabelul de creditori.

Nu știu ce se poate întâmpla, văzând și făcând în funcție de rezultatul de acolo, vom vedea și vom reacționa și noi”, a spus administratorul judiciar al clubului.

Sumele cu care sunt înscrie cele 2 părți

Potrivit dosarului de insolvență, Politehnica Timișoara este înscrisă la masa credală cu 5.418.600 lei, ceea ce înseamnă peste un milion de euro Suma reprezintă 50% din transferul lui Dorin Rotariu la FC Bruges, în 2017.

De asemenea, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București a solicitat recuperarea unei creanțe în valoare de 515.945,82 lei, datorie rezultată din contracte de evenimente sportive pe Arena Națională.

Potrivit legii, firma lui Zăvăleanu poate solicita, dacă este cazul, ca eventualele creanțe rezultate din procesul penal să fie acoperite din sumele obținute din acțiunea în atragerea răspunderii patrimoniale a persoanelor ce au contribuit la aducerea clubului Dinamo în stare de insolvență.

Între mai 2014 şi septembrie 2015, Dinamo a trecut prin procesul de insolvenţă, ceea ce a redus datoriile clubului de la aproximativ 17.500.000 de euro la 4,48% din sumă.

Citește și:

Chirica, autoportret: ”Nu stau pe călcâie”

-->
Previous Tatăl lui Morar, mesaj de încurajare pentru Dinamo
Next Veste mare oferită de Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.