VREM STADION NOU FĂRĂ PISTĂ!


De ce să nu avem în buricul Bucureștiului o arena modernă făcută din bani publici și se modernizează stadioane ale unor echipe care nu mai există? Explicați-ne și nouă, de ce se tot tergiversează lucrurile? De ce nu se poate ajunge la o întelegere? Din toate cele 4 stadioane propuse spre modernizare, doar pe Dinamo există o echipa care poate juca alături de suporterii cei mai tari și frumoși din țară. Oare se dorește îndepărtarea suporterilor de echipă? Pentru că acest lucru nu se va întâmpla! De ce? Sau interesele personale sunt mai presus? Să se facă Mall sau locuinte de lux, așa cum se zvonește prin târg de mult timp? Nu ne interesează nimic în afara unui stadion modern cu condiții optime de nivel european. Avem echipă, avem valoare, avem suporteri, VREM UN STADION NOU FĂRĂ PISTĂ!

Scris de:

Lary Ssa

Previous Tecău debutează mâine la Monte Carlo
Next Stanciu: ”Hanca juca fotbal pe maidan și spunea că o să joace la Dinamo”

2 Comments

 1. Avatar
  Ovidiu Dinu
  aprilie 19, 2017
  Răspunde

  Nu v-ați saturat de furat ma nenorociților?? Mâncați cu doua guri??? Faceți un stadion calumea in mijlocul orașului ca sa va vorbească de bine generațiile care vor veni, Rămâneți cu ceva bun in istorie nu ca niște hoți!

 2. Avatar
  Cristi
  aprilie 19, 2017
  Răspunde

  Speranța moare ultima, dar ne cam îndreptăm spre.. „nu se face”. Cu un Badea care si-a pierdut influența la Dinamo și acum comercializează produse Dinamo cu marca Lotto, o anomalie fără margini când echipa e sponsorizata de Nike :))).Cu un MI care se implica mereu atunci când nu trebuie total pe dos și cu o președinta CS Dinamo care susține spurcații n-o sa avem niciodată stadion. Interesele mici și meschine privează, e super trist dar adevărat. Sper sa ma înșel și sa se ajungă la ceea ce vrea și suflarea dinamovista, ceva ce merită cu prisosință!! Dinamo nu moare!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *