Vrea să-și încheie cariera la Dinamo și joacă meci de meci în pandemie: „Nu e ușor”


Dinamo e oficial în vacanță alături de toată Liga 1, dar în Belarus încă se joacă fotbal.
Un fost dinamovist care a spus recent că i-ar plăcea să-și încheie cariera la Dinamo, Elis Bakaj, explică cum e să evoluezi în plină pandemie.

”Nu e uşor să joci în perioada asta, pentru că şi aici este risc. Nu e ca în Europa, pentru că aici nu prea sunt mulţi oameni care ies sau intră în ţară şi cred că din cauza asta am avut noi puţin noroc în perioada asta de coronavirus.

Facem tot timpul injecţii anti gripă, ne controlează temperatura, suntem sub control mereu. E greu, dar nu avem ce să facem, pentru că avem contract aici”, a spus Bakaj pentru Telekom Sport.

Oamenii simt teama cornavirusului şi în Belarus. Elis îşi face griji însă pentru familia sa, nu pentru el. Soţia sa este româncă şi locuieşte la Bucureşti:

”Şi aici le este teamă oamenilor. Frica există, dar nu vreau să mă gândesc sincer. Mai mult mi-e frică pentru familia mea. Eu sunt singur aici, familia mea este în Albania şi în România. Acum sunt calm, dar văd băieţi care au familii şi înţelegi foarte bine de ce le este frică pentru că în orice moment pot să ia virusul. Nu e bine să te gândeşti prea mult, pentru că nu-ţi face bine la sănătate. Toată familia mea e bine. În România ştiu că nu ai voie să ieşi, chiar dacă oamenii ies, nu-şi dau seama ce riscă. Eu muncesc, trimit eu bani, dar ei să stea calmi şi să nu mai iasă afară.

Pe viitor cred că o să fie bine. În Albania ai voie trei patru ore pe zi, iei ce trebuie de mâncare, dar după ora 13:00 nu mai iese nimeni. Legea se respectă, iar decizia a fost foarte bună, pentru că acolo nu sunt nici spitale multe. Statul a procedat foarte bine”, a încheiat fostul dinamovist.

Citește și:

Bratu, sunat de o rivală a celor de la FCSB: „Voiau să-mi facă statuie”

-->
Previous Gnohere, la Dinamo? Cum s-ar putea face mutarea anului
Next Bratu, sunat de o rivală a celor de la FCSB: "Voiau să-mi facă statuie"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *