Vrea să rămână la Dinamo


Jonathan Morsay si Ovidiu Ioan Perianu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB, contand pentru Cupa Romaniei, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, miercuri 10 februarie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
-->
Dacă foarte mulți jucători își doresc despărțirea de Dinamo, mai sunt și jucători care for să continue.

GSP anunță că roș-albii vor să extindă împrumutul nordicului încă un sezon, au demarat discuțiile cu Chievo Verona, iar fotbalistul ar fi de acord să revină la București. Un cuvânt important urmează să aibă noul antrenor al echipei ce a terminat pe locul 8 în Serie B, în ultima ediție.

Italo-brazilianul Cesar a fost angajat după plecarea lui Morsay, dacă el își dă acordul că Morsay nu va intra în planurile sale de viitor, Jonathan revine în tricoul alb-roșu.

„Da, Morsay rămâne în atenția noastră, discutăm. S-a schimbat antrenorul acolo, să vedem ce vrea și Chievo. Da, Jonathan și-ar dori să aibă continuitate cu Dinamo”, a precizat Mario Nicolae, managerul sportiv al „câinilor”, pentru GSP.

Sezonul trecut, fotbalistul a avut un salariu de 6.000 de euro/lună, bani încasați de la Dinamo, iar restul salariului său fiind suportat de către Chievo Verona.

Citește și:

Un jucător anunță vremuri grele

Previous Un jucător anunță vremuri grele
Next Florin Prunea: „Negoiță este acționarul principal”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *