Vrea să rămână la Dinamo în continuare


Deși contractul său a expirat pe 30 iunie, Mario Nicolae își continuă munca la Dinamo. Acesta pare că își dorește să rămână în continuare la Dinamo.

„Contractul meu a expirat în data de 30.06.2021.

Au existat si există discuții pentru prelungire încă de săptămâni bune. Îmi doresc continuitate, îmi doresc să pot duce la bun sfârșit toate proiectele începute. Nu vreau să îi dezamăgesc pe cei care au încredere mare în mine și mă susțin. Sunt oameni de afaceri care au venit în ajutorul lui Dinamo în ultimele luni și pe care vreau să îi avem lângă noi, ca parteneri și membri ai familiei «Dinamo București» cel puțin încă un an de zile.

Chiar fără contract, sunt zilnic la Săftica și am în continuare întâlniri cu potențiali sponsori care vor să vină și să ajute echipa. Pe plan sportiv, am purtat discuții cu potențiali jucători care își doresc sa joace pentru Dinamo.

Totodată, suntem în pline lucrări de finalizare a renovarilor de la Săftica, sunt prezent în șantier să mă asigur că va ieși totul așa cum mi-am propus.

Le mulțumesc tuturor suporterilor dinamoviști din țară și din străinătate pentru toate eforturile făcute pentru susținerea echipei. Fără ei, astăzi nu mai purtam acestă discuție legată de Dinamo București în Liga 1. Acum trebuie să fie mai uniți ca niciodată și să nu cedeze niciun moment!

Așa cum Mourinho a declarat la sosirea sa la Roma, nu vorbim despre proiecte individuale, despre o persoană sau alta. Și în cazul unui club imens cum este Dinamo, aici nu este loc de altceva. Pe primul loc sunt fanii. Ei sunt fundamentali! Noi, angajații, suntem trecători, dar avem datoria să ne facem treaba cu foarte mare implicare și responsabilitate.

Este un an dificil, cel mai greu din istoria clubului, cu foarte mare instabilitate din toate punctele de vedere. Sunt încrezător că în zilele următoare se vor cunoaște mai multe amănunte și ușor, ușor atât jucătorii, cât si staff-ul tehnic si angajații clubului, vor avea motive de liniște”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate, pentru ProSport.

Citește și:

Steliano Filip despre Dusan Uhrin: ”Suferă”

-->
Previous Bani din Italia pentru Dinamo
Next Un fotbalist important ratează începutul de campionat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.