Vrea să plece cu orice preț de la Dinamo


Steliano Filip nu mai vrea să continue la Dinamo. Deși a fost susținut public de noul antrenor, jucătorul nu mai ia în calcul să continue la Dinamo. Surse din cadrul clubului susțin că ruptura e iremediabilă.

Fundașul de 27 de ani, unul dintre marii contestatari ai lui Mircea Rednic, a fost luat în colimator de suporteri. Inclusiv telefonic, aceștia i-au reproșat lui Stelu, pe un ton agresiv, evoluțiile modeste din acest sezon, dar și faptul că l-ar fi „lucrat” pe fostul antrenor.

Filip le-a luat frica ultrașilor și nu mai vrea să continue la Dinamo, temându-se ca nu cumva să aibă soarta lui Sorescu, dezbrăcat și umilit de ultrași la Mioveni, pe 16 decembrie. Apărătorul stânga este dispus să renunțe la salariile din ultimele două luni doar pentru a deveni liber de contract.

Astăzi, după ce vremea nefavorabilă a cauzat anularea meciului amical cu CS Blejoi, Stoican a pus la cale un antrenament cu întreg efectivul avut la dispoziție. Steliano Filip nu s-a antrenat cu echipa, el pregătindu-se separat. Încă un semn că „divorțul” e iminent.

Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo. O parte din remunerație este suportată de către Nicolae Badea, omul care a susținut în octombrie numirea lui Rednic.

Am vorbit cu Steliano Filip și mi-a zis că vrea să continue la Dinamo. Îmi pun bazele în el. Evoluția lui poate fi mai bună. Știu ce fel de băiat este. I-am zis să fie atent, să-și vadă doar de fotbal dacă vrea să fie fotbalist și să ajungă mai sus. Are viteză și forță

– Flavius Stoican despre Filip, pe 5 ianuarie

Citește și:

Andrei Caramitru despre români comparativ cu alți vecini: ”Frustrați și fără direcție”

-->
Previous Constantin Nica rămâne la Dinamo
Next Declarație șocantă a lui Dinu: "M-au drogat"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *