Vrea la Dinamo: ”Vin și eu cu Cataramă și Badea și bag bani”


Anunțul lui Ionuț Negoiță că vinde Dinamo pe 1 leu nu a rămas fără impact în rândul oamenilor de afaceri și a celor de fotbal. Ultimul care a declarat că e dispus să investească la echipă, dar și să fie președinte, este Dumitru Dragomir, primul pe care Viorel Cataramă l-a sunat în momentul în care a auzit de oferta patronului de la Rin.

”A făcut o echipă bună acolo Negoiță. Nu se pune problema de faliment. Dacă rămâne la Negoiță, el nu mai bagă bani. Trebuie să bagi bani ca să poți scoate profit. Am avut o discuție cu domnul Cataramă și i-am spus că vin co-participant financiar la afacerea asta. E greu să mai fiu angajat la cineva, așa că prefer să risc niște bani de-ai mei ca să pot scoate niște bani. Că nu mă duc la Dinamo să iau 5.000 de euro pe lună. Indiferent de ce zic suporterii.

Dinamo trebuie să fie o afacere. Gândirea lui Cataramă este extraordinară. Vrea să facă un club puternic. E imposibil să nu meargă la bursă și să nu fie câștigător. O să facă și Becali, cred. Pierzi puterea altfel.

Citește și:

INTERVIU Mihai Neicuțescu: ”Vă mulțumesc” Ce spune despre situația clubului

Previous Cu ce compară Dusan Uhrin situația de la Dinamo: ”Vedeți unde este acum acea echipă”
Next Perovic despre anunțul lui Negoiță: ”Vă zic sincer”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *