Vrea la Dinamo: ”Vin și eu cu Cataramă și Badea și bag bani”


Anunțul lui Ionuț Negoiță că vinde Dinamo pe 1 leu nu a rămas fără impact în rândul oamenilor de afaceri și a celor de fotbal. Ultimul care a declarat că e dispus să investească la echipă, dar și să fie președinte, este Dumitru Dragomir, primul pe care Viorel Cataramă l-a sunat în momentul în care a auzit de oferta patronului de la Rin.

”A făcut o echipă bună acolo Negoiță. Nu se pune problema de faliment. Dacă rămâne la Negoiță, el nu mai bagă bani. Trebuie să bagi bani ca să poți scoate profit. Am avut o discuție cu domnul Cataramă și i-am spus că vin co-participant financiar la afacerea asta. E greu să mai fiu angajat la cineva, așa că prefer să risc niște bani de-ai mei ca să pot scoate niște bani. Că nu mă duc la Dinamo să iau 5.000 de euro pe lună. Indiferent de ce zic suporterii.

Dinamo trebuie să fie o afacere. Gândirea lui Cataramă este extraordinară. Vrea să facă un club puternic. E imposibil să nu meargă la bursă și să nu fie câștigător. O să facă și Becali, cred. Pierzi puterea altfel.

Nu există antrenor independent, ăstea sunt prostii. Nicăieri în lume nu există așa ceva. Dacă la Juventus bagă milioane și vede că antrenorul face prostii, nu intervine? Doamne ferește! Dacă aș veni la Dinamo, evident că aș discuta cu antrenorul. Da nu să dea telefoane să-l schimbe pe vreunul, ci să dea raportul despre cum au jucat fotbaliștii de la toate grupele. De la cea mai mică grupă, până la echipa mare.

Dacă se bagă Badea, Cataramă, oameni serioși, atunci m-aș băga și eu. Altfel nu. Dacă sunt oameni serioși vin și eu cu priceperea mea. Am fost președinte 41 de ani, am învățat meseria asta bine. Dacă aș veni, în viitorii trei ani am merge în Champions League. Trebuie făcut un centru de copii și juniori trăznet. Argentina, Brazilia. Dacă aș fi acolo, aș fi rezolvat și problema cu stadionul. Ăștia n-au știut cum să vorbească cu Badea”, a declarat Dumitru Dragomir.

Citește și:

INTERVIU Mihai Neicuțescu: ”Vă mulțumesc” Ce spune despre situația clubului

-->
Previous Cu ce compară Dusan Uhrin situația de la Dinamo: ”Vedeți unde este acum acea echipă”
Next Perovic despre anunțul lui Negoiță: ”Vă zic sincer”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *