Vrea înapoi la Dinamo


Vali Lazăr admite că s-ar întoarce la Dinamo, în cazul în care ar fi ofertat de clubul alb-roșu.

„M-aș întoarce, am fost în insolvență în era domnului Negoiță și am fost plătit la timp. Nu mă sperie asta, dacă jucătorii sunt plătiți la timp e mult mai OK. Ce presiune e în insolvență? Nu poți să te duci în Europa, nu e nicio presiune, atât timp cât găsești jucători capabili pentru Liga 1 și îi plătești la timp e OK.

Dacă se respectă insolvența așa cum a făcut-o Ionuț Negoiță, cred că Dinamo e un club OK pentru fotbaliști”, a declarat Lazăr la „DigiSport Matinal”.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Viorel Grigoroiu, dacă ar semna cu nou-promovata FCU Craiova, cu Mutu antrenor, Lazăr a spus: „Nu mai vreau să plec de acasă! Doar la Ploiești sau București aș vrea”.

Lazăr este mai aproape de FC Voluntari în prezent, echipă cu care a purtat deja negocieri.

„M-am întâlnit cu Bogdan (n.r. – Bălănescu, directorul general), mingea e în terenul lor. Le-am spus pretențiile, Bogdan știe ce-mi doresc eu. Am oferte din liga a doua din Arabia Saudită și Emirate, dar sunt mici. A rămas că există posibilitatea asta, dacă va fi nevoie de mine și dacă și eu voi fi OK peste 7-8 zile, dacă oferta este convenabilă și pentru mine și pentru ei”.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Unde putem încerca zborul cu parapanta

Previous Cristi Munteanu: "O șansă în plus"
Next Mesajul DDB pentru jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *