Vor o minune, dar minunea întârzie să apară


De mai bine de doi ani dinamoviștii așteaptă o minune. Care s-ar traduce a obține o mică performanță. Accederea în play-off. Adică locul 6 la finalul sezonului regulat. O rușine de fapt pentru un club ca Dinamo. Singurul club mare din fotbalul românesc care și-a păstrat numele, sigla și istoria!

Play-off-ul este minunea pe care o doresc dinamoviștii. ”O minune poate schimba totul” este declarația lui Sorescu pentru site-ul oficial al ”câinilor”. Aceea este ultima știre oficială despre Dinamo, încă nu s-a dat un comunicat oficial în care să i se ureze succes lui Nistor la Craiova. Și cum să îmbraci un astfel de comunicat fără să te înjure cea mai mare parte a suporterilor dinamoviști?

Dinamo a ajuns de râsul lumii și nu e numai vina lui Negoiță, deși e principalul vinovat pentru că habar n-are cum să conducă un club de fotbal și totuși, indirect, o face, a lui Bălănescu și a lui Prunea. Este vina tuturor dinamoviștilor. Cei care n-au înțeles că absența de la bătrânul stadion n-o să-l facă pe Negoiță să renunțe la afacerea vieții lui, ci o să ducă Dinamo în acest punct în care practic e o echipă mediocră din campionat și se va lupta iar să scape de retrogradare. E vina jucătorilor care n-au încercat să se autodepășească având în vedere că joacă la o echipă care cândva era temută în campionat și Europa.

E vina și-a lui Nistor, care se dădea ”câine” până la moarte, dar a fost doar până la o ofertă financiară mai bună deși îl citez din memorie la unul dintre ultimele lui interviuri la panoul din Ștefan cel Mare: ”În România, nu mai joc decât la Dinamo”.

La Dinamo n-o duc jucătorii atât de rău precum se pare. Toți au fost plecați în vacanțe ori la munte, ori în străinătate, unii chiar în locații exotice. Știu că-și primesc banii până la urmă. Având în vedere suporterii de rând care fac cu adevărat eforturi financiare ca să fie alături de această echipă.

Există cele două asociații din care personal mie mi se pare mai realistă cea DDB, încercați să ajutați Dinamo pentru că pentru prima dată în ultimii ani echipa chiar este într-o situație extrem de periculoasă.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Nistor e oficial la Craiova. Ora prezentării oficiale

-->
Previous ULTIMA ORĂ Nistor e oficial la Craiova. Ora prezentării oficiale
Next Reunirea care decide multe lucruri la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *