Vojnovici a reușit minunea aseară


Alioșa Vojnovici a plecat de la Dinamo după doar 6 luni petrecute în București, fiind adus de Mircea Rednic și părăsind ”haita” după o dispută cu antrenorul, chiar dacă ajunsese căpitanul formației.

Mijlocașul de 31 de ani este la echipa orașului natal, NK Osijek, cu care Dinamo a început seria amicalele în vară, când croații au învins cu 4-1. Osijek continuă povestea europeană după ce s-a calificat en fanfare contra celor de la PSV Eindhoven (1-0, 1-0), Vojnovici intrând și el în ultimele 12 minute în victoria de pe teren propriu.

Sorții le-au adus în față croaților pe cei de la Austria Viena, iar dacă trec de această formație ajung în grupele Europa League.
NK Osijek a trecut până acum de andorezii de la Santa Colona (6-0 la general) și de elvețienii de la Luzern (3-2 la general). Alioșa are un gol și 3 assist-uri în 24 de meciuri pentru dinamoviști.

Vojnovici a recunoscut și în cantonamentul din Slovenia: ”Rămân un simpatizant al clubului din Ștefan cel Mare, când ai jucat pentru ”câinii roșii” nu poți să ți-i scoți de la suflet. Sper ca Dinamo să câștige campionatul”.

Citește și:

CE ELEGANT! Răspunsul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali și Mihai Stoica

-->
Previous CE ELEGANT! Răspunsul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali și Mihai Stoica
Next Vali Costache a izbucnit în lacrimi la finalul meciului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *