Vladimir Cohn, dezvăluri IMPORTANTE: ”E o dorință”


Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare. Nicolae Badea și Vladimir Cohn s-ar putea întoarce la Dinamo în trei săptămâni. Cel puțin așa declară fostul acționar. Mâine se văd cu Mircea Rednic și pun țara la cale.

”Trebuie să vorbesc cu Nicu Badea întâi, să vedem când ne găsim toți timp să ne întâlnim. Eu sunt interesat. E o treaba mai mult de obligație față de clubul ăsta care se duce mai mult spre retrogradare dacă nu suntem atenți.

O asemenea investiție implică foarte multă birocrație, să vedem ce luăm, ce e a lui Negoiță, ce cumpărăm noi de la el. Nu e ca la piață, să mergem să luăm mere. Ar dura câteva săptămâni tot procesul. Dacă există condiții legale de a face asta, cu plăcere.

Hai să nu ne avântăm în formule, e doar o simplă discuție și o dorință a domnului Badea și a mea. Rednic se pare că e dornic de o asemenea aventură. Ar fi acționarul majoritar în formula asta. Întrebați banca cu care operează dacă are suficient de mulți bani”, a declarat Vladimir Cohn la TV Telekom Sport.

”Suntem dinamoviști vechi care am respectat întotdeauna acest club pe care lumea l-a comparat cu poliția. Nu era deloc așa, erau niște oameni admirabili acolo. Am rămas îndrăgostiți de Dinu, de frații Nunweiller, de Frățilă. Ăsta e Dinamo, nu alți caraghioși care se perindă acum”, a mai explicat Cohn.

Citește și:

Ironie marca MM Stoica. Ce a declarat când a fost întrebat de Dinamo

-->
Previous Ironie marca MM Stoica. Ce a declarat când a fost întrebat de Dinamo
Next David: ”Rednic strângea 1 milion de euro din start”. Detalii de la negocieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *