Vlad Morar nu a reușit hat-trick-ul astăzi


Vlad Morar și Steliano Filip au comentat meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni, scor final 5-1. Atacantul a dat dovadă de fair-play la declarații, admițând că golul de 5-0 nu i-a aparținut.

Autorul unei „duble” rapide, minutele 76 și 78, Morar a părut să reușească hat-trick-ul în minutul 86, la capătul unei centrări a lui Buleică. Totuși, creditat cu reușita a fost Segbe Azankpo, aflat lângă Morar în momentul finalizării.

„A fost un meci frumos, cu multe goluri. Cel mai important e că am obținut cele trei puncte. Am controlat jocul în prima repriză, chiar dacă nu am marcat. Mai avem două jocuri grele și trebuie să ne pregătim pentru meciurile de baraj. La ultimul gol nu am atins eu mingea, nu e hat-trick. Am dat doar două goluri”, a declarat Morar după meci, la DigiSport.

Golul 5 a fost marcat de celălalt atacant, Azankpo.

Declarații Steliano Filip

Steliano Filip și-a prezentat versiunea cu privire la faza din minutul 37 al partidei cu Academica Clinceni, scor 5-1, care a dus la eliminarea lui Agron Rufati, fundaș dreapta al oaspeților.

„A trecut prin fața mea, l-am călcat, i-am și spus arbitrului că l-am atins, de ce să mint? Nu am înțeles reacția lui, m-a lovit. Că a făcut-o încet sau tare, am obținut ce trebuia să obțin. Mi-a părut rău, dar ce să facem, așa este la fotbal”, a declarat Filip la DigiSport.

Un rezultat bun, meci bun pentru noi. Ne-am dorit victoria, să ne facem jocul și să pregătim ușor-ușor barajul. Când nu dai gol, jocul se poate schimba. Chiar dacă a fost 0-0, am dominat prima repriză, am avut câteva ocazii foarte clare. Am vorbit la pauză, ținând cont de superioritatea numerică, trebuia să câștigăm.” – Steliano Filip

Citește și:

Lavrov, insinuos cu Republica Moldova: ”Ar trebui să fie îngrijorați”

Previous Ce le-a cerut Uhrin jucătorilor
Next Un om de fotbal îi pune cruce lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *