Vlad Iacob vrea pedepsirea lui Vali Lazăr


Meciul amical cu CS Păulești, terminat la egalitate, 0-0, a rămas în amintirea dinamoviștilor și prin gestul jenant al lui Vali Lazăr. Fostul jucător din Ștefan cel Mare a aruncat spre Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, cu două obiecte de lenjerie intimă. Vlad Iacob, administratorul clubului, speră ca mijlocașul să fie tras la răspundere.

Dat afară de la Dinamo pentru că nu mai făcea parte din planurile lui Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a încercat să se răzbune pe acesta la amicalul de sâmbătă. Gestul său a stârnit însă numeroase critici. Dinamo vrea pedepsirea lui Lazăr.

„Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat.
Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.
Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”, a transmis Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, pe paginile de socializare.
Previous Multe ocazii, dar fără gol cu Păuleștiul
Next Florescu, unul din pariurile lui Burcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *