Vlad Iacob va fi îndepărtat de la Dinamo


-->
Eugen Voicu a abordat situația din Ștefan cel Mare după hotărârea judecătorilor, exprimând că nu mai există posibilitate de reconciliere în relația cu administratorul special.

Reprezentantul de la Red&White a dezvăluit că a convocat Adunarea Generală în acest scop, având în vedere eliminarea lui Vlad Iacob pentru a putea continua investițiile în club.

„Noi ne așteptam la o asemenea soluție, suntem pregătiți pentru ceea ce urmează. Nu avea niște efecte pe care să nu le fi luat în considerare. Se vehiculează cifre departe de realitate. Până pe 26 august o să achităm toate datoriile care trebuiesc achitate, cu condiția să avem un reprezentant al nostru care să ne reprezinte interesele acționarilor în cadrul clubului și aici mă refer la administratorul special care are această obligație legală.

Această situație se poate rezolva prin convocarea unei Adunări Generale care să aibă pe ordinea de zi schimbarea administratorului special, lucru pe care l-am și făcut.

Mi se pare natural că dacă finanțezi un club trebuie să ai puterea de a impune o strategie, trebuie să știi că investești într-un proiect pe care ți-l asumi, nu pe care și-l asumă alții. Comunicarea e disfuncțională. La o asemenea situație nu mă așteptam, e inimaginabil.

Noi am făcut până acum tot ce am promis. Dacă vă uitați la primul comunicat, am promis că vom finanța clubul, că vom plăti restanțele, am obținut licența pentru Liga 1, iar cea mai costisitoare acțiune… am rezolvat problema transferurilor. A fost un efort la care am cheltuit niște bani, ca să nu spun că i-am risipit. Aceștia puteau merge la clubul Dinamo dacă lucrurile erau administrate altfel”, a declarat Eugen Voicu, pentru PRO TV.

Detalii și despre datoriile care ar trebui plătite de Dinamo

„Cifra reală nu vreau să o comentăm acum. Este o dinamică, dar cifra este mai mică. În condițiile în care avem un reprezentant care își onorează din punct de vedere legal statutul pe care trebuie să-l aibă, acela de a reprezenta interesele acționarilor, noi suntem dispuși să facem tot ce trebuie mai departe.

Cât timp administratorul special nu are această atitudine corectă, legală, nu putem să susținem activitatea clubului doar ca să-i facem lui niște cadouri.

I-am oferit funcția de director executiv cu aceleași atribuții pe care le are astăzi și cu un venit de 6000 de lei net, pe lună. Și am fost refuzați, vrea să rămână în continuare fără bani. E o decizie ciudată”, a declarat Eugen Voicu, în exclusivitate pentru PRO TV.

Citește și:

Dan Negru: „Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 de ani suntem bătrâni”

Previous Mobilizare fantastică a suporterilor
Next Suma imensă adusă de investitori până acum

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *