Vlad Iacob pus într-o situație incomodă


Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, a fost pus într-o situație incomodă. Invitat la GSP Live, Iacob a fost pus în situația de a răspunde întrebărilor legate de trecutul tatălui său, Dorin Iacob, care ar fi lucrat în cadrul Serviciului Român de Informații.

Jurnalistul Costin Ștucan i-a lansat noului oficial dinamovist o serie de întrebări legate de o posibilă colaborare cu serviciile secrete. Iacob a negat faptul că ar avea legături cu serviciile secrete din România, chiar dacă a recunoscut faptul că tatăl său a lucrat în cadrul Serviciului Român de Informații.

Costin Ștucan: Tatăl tău a fost ofițer de miliție înainte de 1989, iar după revoluție ar fi fost racolat de SRI, a ajuns șef de cabinet și omul de încredere al directorului SRI Virgil Măgureanu, după care l-a urmat pe Virgil Măgureanu în PNR, devenind vicepreședinte al partidului. Din experiența mea, un astfel de om din structurile importante ale statului nu are cum să colaboreze cu SRI.

Vlad Iacob: Păi a lucrat…

Costin Ștucan: A lucrat în SRI?

Vlad Iacob: A lucrat, a lucrat!

Costin Ștucan: Ai vreo colaborare cu SRI?

Vlad Iacob: Eu? Nu.

Costin Ștucan: Niciuna, niciuna, niciuna?

Vlad Iacob: Nu, și nici n-am avut.

Costin Ștucan: Dar ar fi existat ocazia să lucrezi pentru SRI? Ți s-a propus?

Vlad Iacob: Nu mi s-a propus. Nu.

Costin Ștucan: Tatăl tău nu ți-a zis: ”Băi, Vlad, hai să…”

Vlad Iacob: Nu.

Costin Ștucan: Adică n-ai nicio legătură cu serviciile secrete și apari la Dinamo ca om care să gestioneze clubul. Se întâmplă, atenție!

Vlad Iacob: Știu că se poate întâmpla fără nicio problemă, dar au fost atâția oameni la Dinamo care n-ar fi fost niciodată atrași sau aleși de serviciile secrete din diverse motive. Nu vreau să intru în detalii, dar să fim serioși…

Costin Ștucan: Deci n-ai nicio legătură cu serviciile secrete, nu ești omul infiltrat de serviciile secrete la Dinamo ca să rezolve clubul.

Vlad Iacob: Nu, nu! În momentul ăsta extraordinar, nu? (n.r. – râde).

Citește și:

Burcă îl atenționează pe un jucător: ”Să iasă din depresie”

Previous Fostul președinte îl atacă pe Iacob
Next Cristi Pulhac: „Nu jucau niciodată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *