Vlad Iacob oferă ultimele detalii


Potrivit surselor realitatea sportivă, echipa din Ștefan cel Mare are șanse să aibă un nou patron, după perioada dificilă pe care a traversat-o în ultima perioadă.

De asemenea, omul de afaceri Mohammad Murad ar urma să vină ca sponsor principal.

Vlad Iacob, oficialul de la Dinamo, a oferit mai multe datalii în exclusivitate, pentru realitateasportivă.net.

Când are Dinamo un nou acționar majoritar?
Căutam investitori de aproape trei luni de zile, suntem foarte aproape de a avea lângă noi un partener puternic, care va prelua acțiunile domnului Șerdean. Domnul Șerdean are oferta pe masă, suma este avantajoasă pentru domnia sa, trebuie doar să se prezinte la discuții și să semneze actele, dacă într-adevăr vrea binele clubului Dinamo. Am fost la un pas de a încheia tranzacția vineri, dar domnul Șerdean a invocat ceva probleme personale și nu a mai apărut la discuții.

Daca domnul Serdean este un om de cuvant, cel tarziu marți ar trebui sa se inchieie tranzactia, iar marți seara sau miercuri dimineața să putem da vestea pe care o așteaptă întreaga suflare dinamovistă.

Cât de urgentă este această mișcare?
Este extrem de important să rezolvăm acest lucru la data promisă, pentru că avem nevoie urgent de transferuri, si mai sunt doar câteva zile în care putem face asta (perioada de transferuri se inchide pe 6 septembrie) și sa readucem urgent Dinamo acolo unde ii e locul. Orice zi de intarziere cauzata de domnul Serdean reduce sansele noastre in lupta pentru promovare si incetineste procesul de reconstructie a clubului.

Mohammad Murad va fi acționar sau doar sponsor la Dinamo?

Asa cum spuneam, discuțiile si variantele sunt deschise, in acest moment. Vom avea mai mulți parteneri comerciali, pentru că Dinamo e un club uriaș iar avantajele unor asocieri cu clubul trebuie si vor fi reciproc avantajoase.

Citește și:

Florin Busuioc merge cu tramvaiul la serviciu: ”Aceleași fețe”

Previous Se vinde baza de la Săftica
Next Discurs manifest al lui Ovidiu Burcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *