Vlad Iacob: „E inevitabil acest lucru”


-->
Dinamo a pierdut duelul cu CSA Steaua, scor 1-2, într-un meci care a contat pentru etapa a 6-a din Liga 2.

În ciuda parcursului modest din actualul sezon, Vlad Iacob nu are dubii în ceea ce privește viitorul clubului și a făcut un apel la calm pentru suporterii „câinilor”. Mai mult, administratorul special al lui Dinamo a spus că există discuții cu anumiți investori, iar aceștia au fost prezenți la meciul cu CSA Steaua, de pe Arena Națională.

„Un rezultat foarte greu de digerat. Vreau să mă concentrez pe lucrurile pozitive. În prima repriză am arătat ca o echipă. Ne-am luptat pentru fiecare minge, am construit, ne-am creat ocazii. Soarta n-a fost de partea noastră nici astăzi.

Felicit jucătorii pentru ambiție, meritam cel puțin un egal, dacă nu chiar mai mult de la acest meci, dat fiind numărul ocaziilor. Eu consider că lucrurile bune se construiesc în timp și avem nevoie de încredere. Rezultatele vor veni, e inevitabil acest lucru.

Jucătorii sunt triști, le-am spus să țină capul sus. Poate să fie mulțumiți că arătăm mai bine de la meci la meci. E nevoie de mai multă concentrare. (n.r. despre investitori) Sunt potențiali investitori. Au fost și la meci”, a spus Vlad Iacob, după meciul cu CSA Steaua, conform Digisport.

Citește și:

Burcă a lămurit situația: ”Nu iau în calcul”

Previous Dragomir: „Să ia exemplul Stelei!”
Next Când va juca Dinamo următoarele meciuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *