--> -->

Vlad Iacob: „Discuțiile continuă”


-->
Dinamo suferă din cauza problemelor financiare și în Liga 2. Chiar dacă în ultima perioadă s-a vorbit despre negocieri cu diverși investitori, până în acest moment, acestea nu au dus la niciun rezultat.

Totuși, Vlad Iacob a transmis la emisiunea Fotbal Club că discuțiile cu investitorii dispuși să finanțeze Dinamo continuă.

Administratorul special al ”câinilor” a transmis că Dorin Șerdean este dispus să renunțe la acțiunile pe care le deține, însă nu a dezvăluit și suma prin care acestea pot fi achiziționate.

În ceea ce privește situația financiară a lui Dinamo, Iacob a transmis că este una foarte dificilă și, așa cum a spus și Răzvan Zăvăleanu, trebuie rezolvată cât mai repede.

”Discuțiile continuă. Am avut diverse obstacole, au fost diverși binevoitori. Domnul Șerdean este dispus să cedeze pachetul pe care îl deține. Îl las pe dumnealui să spună cât. Ultima oară a întârziat și clubul a avut de suferit. Nu voi mai oferi public detalii pentru că există oameni care s-au insinuat în aceste negocieri și au dăunat.

Situația nu este extraordinară. Zăvăleanu are dreptate. Trebuie să rezolvam lucrurile cât mai repede. Comunic cu noua conducere DDB. Cred că această colaborare dintre noi va ajuta la redobândirea încrederii suporterilor. Vreau să fac o precizare. Toate sumele colectate de DDB au ajuns la clubul Dinamo. Au dat bani și în ultima vreme.

O victorie pentru noi ar fi extraordinară din toate punctele de vedere și pentru fani, și pentru potențialii investitori. Avem încredere în Burcă. Nu ne așteptam să facem minuni peste noapte. Burcă are niște obiective în contract. Știm foarte bine situația. Ar fi contraproductiv să schimbăm antrenorul după trei săptămâni, mai ales că a preluat echipa din mers”, a declarat Vlad Iacob pentru DigiSport.

Citește și:

În ce țară plănuiește Simona Halep să se mute după divorț

Previous Burcă: „Cred că este deja foarte târziu”
Next Dinamo primește o veste bună

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *