Vlad Iacob a contactat un fotbalist: ”M-a sunat”


Dinamoviștii trebuie să rezolve urgent problema datoriilor pentru a primi licența. Mirko Ivanovski este unul dintre jucătorii căruia noii acționari trebuie să-i plătească salariile restante după ce a câștigat la TAS.

”99% ajung în play-off. Au un meci ușor cu Poli Timișoara. Dar acolo o să le fie greu, încă există probleme financiare grave. Totuși, să dea Dumnezeu să promoveze, de ce nu?

Sincer, sunt de atâția ani în România, nu mai am încredere în nimeni! Am trecut prin tot felul de cluburi în care s-a promis că va fi lapte și miere și n-am văzut nimic concret. Peste noapte am intrat în insolvență la CFR! Acolo am stat 6 luni și n-am primit niciun salariu. Apoi a venit episodul Dinamo.

Cum să nu. Aveam două salarii restante, după ce am renunțat la alte două după retrogradare, ca să ajut. Până pe 31 decembrie anul trecut trebuia să am banii. Nu am văzut nimic. Am depus memoriu și până pe 30 aprilie trebuie să-mi primesc datoria.

Chiar acum 2-3 zile am vorbit cu Vlad Iacob. M-au sunat ca să-mi ceară amânarea banilor cu câteva luni. Am tot încercat să ajut Dinamo, dar trebuie să-mi primesc și eu banii!

Deloc. Am și eu familie, la fel ca toată lumea. Să-ți dau un exemplu. Din 25 aprilie anul trecut până în 25 ianuarie am primit doar 2-3 salarii și de la Dinamo, și de la Petrolul! Timp în care am plătit chirie, mâncare, am și familie. Când noi ajutăm clubul e bine, dar când e vorba de noi, nu mai este înțelegere.

Am discutat cu avocatul, cu ANAF-ul și cu Emilian Hulubei. Toți mi-au spus că dacă accept amânarea, nu mai există niciun mijloc de recuperare. Nici FIFA, nici UEFA, nimeni! Dacă eu semnez amânarea, pot să primesc banii peste 2 luni sau peste 6 ani, depinde de club. Practic, n-am nicio siguranță. De asta le-am și cerut domnilor Iacob și Zăvăleanu un act prin care să se stabilească o garanție, care să ajungă la avocat. Nu cunosc legea din România, dar dacă ar fi un act, o garanție, orice altceva care să arate că primesc sigur banii, voi ajuta iar Dinamo.”, a declarat Mirko Ivanovski.

Citește și:

Hotelul care-ți oferă posibilitatea să dormi în două țări

Previous Detalii importante despre transferuri la Dinamo
Next Dinamoviștii au primă cu Timișoara

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *