Vlad Achim: „Nu putem face nimic”


Dinamo a pierdut în această seară la Giurgiu cu scorul de 2-0, dar totodată a pierdut și lupta pentru un loc în play-off la sfârșitul sezonului regulat.

La declarațiile de la final, Vlad Achim a declarat că se gândește deja la play-out, dar și la câștigarea Cupei.

”Acest meci era foarte important pentru a rămâne în lupta pentru play-off, am pierdut, iar șansele sunt destul de mici în continuare. A fost o primă repriză destul de slabă în care le-am permis să înscrie. Am avut și noi câteva ocazii, dar prima repriză a fost a lor. Apoi, am încercat să înscriem, am dus jocul în favoarea noastră, dar n-am reușit mai mult pe faza de finalizare.

Este deranjant ca Dinamo să meargă iar in play-out, dar nu putem face nimic decât să luptăm în continuare și să luăm lucrurile așa cum sunt. Noi vom lupta mai departe, vom încerca să ne îmbunătățim jocul și tragem atât pentru cupă, cât și pentru primul loc din play-out, dacă șanse pentru play-off nu vor mai fi. Noi luăm fiecare joc la victorie, nu avem voie să procedam în mod diferit, pentru că prestația noastră din teren trebuie să fie cât mai bună.”, a declarat Vlad Achimb în direct la Digisport.

Citește și:

Jerry Gane: ”Asta mă preocupă”

Previous Play-off sau play-out? Statistici exclusive
Next Mihai Stoichiță: „Falimentul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *