Vizită surpriză la antrenamentul de astăzi


-->

Ionel Dănciulescu, una dintre legendele din istoria recentă a clubului, și-a făcut apariția la antrenamentul roș-albilor. Danciu s-a salutat cu Dario Bonetti, fostul său antrenor, și a glumit apoi cu Paul Anton și Steliano Filip, doi dintre jucătorii cu ștate vechi la Dinamo.

Chiar dacă s-a antrenat cot la cot cu colegii săi, Paul Anton nu va fi în lot nici mâine seară. Liderul „câinilor” a bifat un singur meci în acest sezon, 3-2 cu Voluntari, apoi s-a accidentat. La conferința de presă de după antrenament, Steliano Filip a confirmat că Anton nu intră în calculele lui Bonetti pentru duelul de la malul mării.

„Suntem Dinamo, ne-am dori să luăm toate cele trei puncte din deplasarea cu Farul”, a spus Steliano, care a mărturisit apoi că nu se gândește la o plecare din Ștefan cel Mare, chiar dacă în unele interviuri acordate în ultima perioadă nu a ezitat să-și exprime nemulțumirile.

Deși Dinamo a fost învinsă luni de CS Mioveni, 0-1, suporterii sunt în continuare alături de echipă. Ultrașii „câinilor” vor să-i susțină în număr mare pe jucătorii lui Dario Bonetti și la meciul de la Ovidiu, cu Farul, de vineri (ora 21:30).

Partida dintre Farul Constanța și Dinamo București, programată vineri, de la ora 21:30, se va juca cu tribunele la capacitatea maximă admisă de protocoalele în vigoare.

Citește și:

Ministrul Educației despre noul an școlar: ”Masca rămâne obligatorie”. Scenarii luate în calcul

Previous Jucătorul care este comparat cu un star
Next Academica Clinceni se mută pe stadionul Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *