Vizită surpriză în cantonamentul de la Săftica


Mai sunt doar câteva zile până la meciul retur din cadrul barajului de retrogradare/promovare în Liga 1, iar Dinamo pregătește această partidă considerată istorică în liniște. Formația din „Groapă” trebuie să întoarcă un deficit de 2 goluri pentru a-și menține locul în prima ligă

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, a făcut ieri o vizită jucătorilor lui Dinamo aflați în cantonamentul de la Săftica.

Din informațiile Playsport.ro, cel care a pus, alături de Nicolae Badea, Marian Iuhasz, Gheorghe Nițu, Claudiu Ciolan și Claudiu Florică, bani pentru super-prima de 75.000 de euro promisă echipei în cazul salvării de la retrogradare, i-a încurajat pe fotbaliștii dinamoviști și a purtat o discuție cu antrenorul Dusan Uhrin jr. vizavi de partida programată duminică.

Tactica abordată în zilele premergătoare meciului este diferită față de partida din tur. Dacă atunci, Nicolae Badea a plătit un dineu jucătorilor lui Dusan Uhrin jr., de această dată, Dinamo a preferat să pregătească partida retur în liniște, la Săftica, locul unde va avea loc și conferința de presă de vineri, 27 mai.

Sursele Playsport.ro menționează schimbări și în ceea ce privește lotul disponibil pentru duminică, Dusan Uhrin jr. nu se va putea baza pe argentinianul Jonathan Rodriguez, care nu a fost  titular nici pe „Cluj Arena”.

Pe de altă parte însă, Mirko Ivanovski, cel care a purtat banderola de căpitan în câteva ocazii în acest sezon, este refăcut și poate fi utilizat în manșa retur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Citește și:

U Cluj știe cum o așteaptă ”câinii”: ”Infernul”

Previous Dragomir: „Îl doare la pălărie pe Zăvăleanu”
Next Cine oferă primele pentru returul cu ”U” Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *