Visul lui Rednic: ”Asta vreau eu”


Mircea Rednic a ales să se implice din toate punctele de vedere la Dinamo pentru a scoate echipa din mediocritatea în care se zbate în ultimii ani. A centrat și a dat și cu capul în ultima perioadă. S-a ocupat de transferuri, a împrumutat clubul, dar a și antrenat echipa și a creat o atmosferă frumoasă în vestiar pentru a încerca o minune, să califice echipa în play-off. El a explicat într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro ce are de gând în următorii ani dacă va prelua clubul de la Ionuț Negoiță.

”Nu vorbesc de bani, nu-mi place să vorbesc de bani. Într-un club mare trebuie să investești mulți bani dacă vrei să faci performanță, dacă vrei doar de dragul să ai și tu un club, sau să fii acționar la un club… Eu nu vreau așa, ori fac să se vadă că mă implic acolo, să mă bat la titlu an de an, să ne calificăm în grupele în Europa League, că în Champions League o să fie tot mai greu, poate chiar imposibil să mai ajungem acolo. Cu patru tururi preliminare nicio șansă nu avem.

Eu știu ce am discutat eu cu cei din club, era vorba despre 70% din club – 5 milioane de euro. Nu știu acum dacă nu s-au mai schimbat condițiile”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Stoican: ”A fost o dezamăgire cruntă pentru mine”

-->
Previous INTERVIU EXCLUSIV Stoican: ”A fost o dezamăgire cruntă pentru mine”
Next Ce se întâmplă cu transferul lui Lorenzo Gonnelli

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *