Visul dinamoviștilor se năruie


Suporterii dinamoviști visează la „Arcul de Triumf”. Până acum, „câinii” au evoluat, în Liga a 2-a, pe arena din Clinceni meciurile considerate pe teren propriu.

În acest demers, administratorul special Vlad Iacob a subliniat că, în acest sezon, echipa se va muta pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Formația din „Ștefan cel Mare” chiar a vândut abonamente pentru actuala stagiune, 2022-2023, pe arena de la capătul tramvaiului 41.

Playsport.ro l-a contactat pe Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby. Acesta a subliniat, în primul rând, că nu a fost vorba nicio secundă de schimbarea gazonului. Mai mult, în perioada următoare, pe stadion urmează să se pregătească, în vederea Cupei Mondiale de Rugby, naționala de seniori, astfel că programul va fi aglomerat pe micuța arenă.

„Nu, cum să fie schimbat gazonul pe „Arcul de Triumf”? A intrat într-o regenerare de 30 de zile, pentru că am avut turnee importante pe el. Trebuie să fie readus la o suprafață normală de joc. Ars nu a fost, doar tocit, deoarece au fost 24 de echipe pe el. Am stabilit cu cei care fac mentenanța că, 30 de zile, să nu fie niciun fel de activitate pe el. E destul de delicat. De-asta mă și întreb uneori cum ar putea să joace toate echipele acelea multe care și-au exprimat intenția pe „Arc”. Ieri arăta extrem de bine. Au mai rămas cam 10 zile, iar după e bun de joc.”

Mai mult, acesta a subliniat că, după cele 30 de zile de mentenanță, arena va fi dedicată naționalei de seniori de rugby. „Stejarii” sunt calificați la Cupa Mondială din 2023, ce se va organiza în Franța.

În acest sens, vor începe pregătirea, prin meciuri internaționale, în ceea ce privește turneul mondial.

„Intrăm în program de pregătire pentru Cupa Mondială. Echipa națională de rugby are 12 meciuri internaționale în perioada următoare, toate pe „Arcul de Triumf”.”

Gazonul pe 12 august, conform Playsport.

Gazonul astăzi, 24 august, conform Playsport.

Citește și:

Andreea Esca deține o moșie cu opt case, unde te poți caza. Câți bani costă o noapte acolo

Previous Mesajul PCH pentru Dorin Șerdean
Next Cum îi convine Iacob pe jucători să semneze

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *