Viorel Moldovan îl învață pe Negoiță: ”Faceți o greșeală”


Managementul lui Ionuț Negoiță s-a dovedit unul extrem de deficitar și ”roadele” se culeg în acest campionat. Dacă Mircea Rednic a reușit să readucă speranțele fanilor cu un lot cârpit cu jucători pe salarii foarte mici aduși de pe tot mapamondul, de această dată Dinamo chiar arată ca o echipă de ultim loc în Liga 1. Iar Negoiță tot nu înțelege nimic. Își vinde unul dintre cei mai buni tineri din pepinieră, pe Mihai Neicuțescu, cu două goluri în acest sezon de Liga 1, la Lodz, în Polonia, pe o sumă derizorie, 120.000 de euro.

”Din câte am înțeles, l-au luat să îl vândă în Polonia. Mie, sincer, îmi pare foarte rău. Era un jucător care a progresat enorm. Un Under 21 în primul rând, foarte important pentru noi. În momentul de față, noi stăm în trei jucători sub 21 de ani. Este o problemă din acest punct de vedere, trebuie să găsim soluții.

Eu, sincer, nu îl lăsam pe Neicuțescu de la începutul campionatului la Chindia, dacă eram la Dinamo. M-a surprins și pe mine că l-au lăsat, dar m-am bucurat, pentru că eu aveam nevoie de un astfel de jucător. Eu cred că valorează mai mult de 100.000 de euro și nu l-aș fi dat sub nicio formă”, a declarat Viorel Moldovan.

Citește și:

Prima reacție oficială după incidentele de la Balotești: ”Asta s-a întâmplat”

-->
Previous Prima reacție oficială după incidentele de la Balotești: ”Asta s-a întâmplat”
Next VIDEO Dan Nistor nu și-a menajat colegii: ”E normal să ne strige adversarii B-ul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *