Viorel Cataramă: ”Interesul meu e real. De asta depinde totul”


Viorel Cataramă a explicat astăzi ce stă în calea unei posibile cumpărări a clubului din Ștefan cel Mare și ce are de gând să facă mai departe pentru ca tranzacția să fie în sfârșit realizată.

”Da, este de actualitate interesul meu pentru Dinamo. Eu îmi mențin în continuare dorința. Afacerea se poate termina în decembrie. Trebuie să avem un acord de la domnul Negoiță pentru continuare due-diligence, să convocăm Adunarea Generală până pe 21 decembrie, acestea sunt elemente indispensabile pentru a se încheia tranzacție. În luna iulie se poate lista la bursă.

Dar cea mai importantă condiție e ca acționarii actuali ai lui Dinamo 1948, Asociația Sportivă Dinamo, Cornel Dinu, PCH și Lotus să-și dea acordul pe toate tranzacțiile. Și să se termine raportul due-diligence care să se prezinte la bursă. Sunt convins că va ieși bine acest raport. Nu cred că aici e problema. Ci acordul acționarilor și creditorilor.

Asociația Peluza Cătălin Hîldan n-a putut fi înregistrată la Registrul Comerțului din cauza faptului că s-a opus unul dintre acționari. Procesul durează 1-2 ani și eu nu vreau să pățesc la fel. Nu vreau să pierd timpul. Pentru că se blochează și majorarea de capital. Toți cei care au un cuvânt de spus prin simpla opoziție la Registrul Comerțului trebuie să fie de acord ca eu să listez clubul la bursă. Dacă domnul Negoiță acceptă să facem acest procedeu eu merg să vorbesc cu acești oameni.

Puteam să fac și eu ca Cumpănașu și să semnez contractul joi și astăzi să-l anulez. Dar eu nu fac asta. Sunt un om corect, interesat de acest club.

Domnul Mitică Dragomir dacă vrea să vină, îl aștept. Oricine vrea să poate să cumpere acțiuni pe bursă. Se face pe bursă și e un proces controlat. Depind de acordul scris la notariat al tuturor acționarilor clubului. Au apărut aceste probleme de ordin juridic. Domnul Negoiță a fost un om onest. Problema este că nu este suficient pentru a încheia tranzacția.

I-am trimis chiar în această dimineață un mail domnului Negoiță, până la această oră nu a răspuns, aștept și eu să văd dacă continuăm sau nu această afacere”, a declarat Viorel Cataramă pentru Fanatik.

Citește și:

Încă un fotbalist în pericol să plece la iarnă

-->
Previous Încă un fotbalist în pericol să plece la iarnă
Next ULTIMA ORĂ Ionuț Negoiță a dat ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *