Vine un fost campion al României în locul lui Gomelt sau Cooper


Dinamo continuă transferurile și e aproape de a semna cu un fotbalist in zona mediană, un fost campion, chiar dacă a câștigat titlul in 2011 cu Oțelul Galați. Mircea Rednic il cunoaste, i-a fost elev la Petrolul Ploiesti. „Puriul” il placea mult atunci, era titular incontestabil.

Liber de contract după despărțirea de Debrecen din luna noiembrie a acestui an, Ioan Filip a intrat în atenția lui Dinamo și în proporție de 95% va semna cu echipa în perioada imediat următoare, informează surse autorizate pentru gsp.ro. Și sursele noastre confirmă discuțiile avansate.

Ioan Filip și-a făcut junioratul la Oradea, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru FC Bihor, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Viitorul și Debrecen. Cea mai importantă realizare a bifat-o în 2011, când a câștigat titlul alături de Oțelul Galați.

Ioan Filip evoluează pe postul de mijlocaș la închidere, acolo unde la Dinamo mai sunt Armando Cooper, Rachid Ait-Atmane, Tomislav Gomelt. Ultimul e pe lista neagră a clubului și are șanse mari să plece în iarnă.

Citește și:

EXCLUSIV Ce a făcut Cooper azi. Ce decizie a luat conducerea

-->
Previous VIDEO Așa au luat TITLUL. Unde-i duce Rednic pe jucători pentru a reînvia Dinamo
Next EXCLUSIV Ce a făcut Cooper azi. Ce decizie a luat conducerea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *