Vine și fundașul dreapta, iar cu el se închid transferurile! Cine este


Dinamo a ajuns la un acord privind fundașul central, Ivan Hladik de la Spartak Tranava, dar Mircea Rednic a vrut și-un fundaș dreapta. Care va sosi și el la București, zilele viitoare.

Cei de la Fanatik au deconspirat mutarea antrenorului roș-albilor, este vorba de Ziggy Gordon, legitimat acum la Hamilton, în prima divizie din Scoția. El are 25 de ani și a mai evoluat în străinătate în Polonia la Jagiellonia și Pogon Siedlce. Gordon poate juca pe orice post din defensivă! Scoțianul va fi o concurență acerbă pentru Sorescu și Dussaut, aceasta în cazul în care ultimul chiar va rămâne la Dinamo. Gordon a fost și internațional de juniori în țara sa. Dacă va da randament, este prima opțiune să fie titular fiindcă Sorescu va fi urcat în linia mediană, Rednic crede că da randament mai bun acolo.

”Sunt șanse mari să se rezolve situația lui, ne dă un răspuns după meciul din seara asta. Suntem în discuții cu el de mai multe zile. Poate să joace și central, și dreapta. Ziggy și slovacul sunt șanse mari să ajungă la noi”, a comentat Dănciulescu la Digi Sport.

Citește și:

Îl forțează pe Pesic să plece, tot în Liga 1. Croatul încă nu e convins de mutare

-->
Previous Încă un fundaș străin la Dinamo! Ce-l recomandă pe acest apărător
Next Îl forțează pe Pesic să plece, tot în Liga 1. Croatul încă nu e convins de mutare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *