Vine la Dinamo? ”Eu mi-am terminat contractul”


Dinamo e în plină căutare de jucători și unul dintre foștii căpitani ai roș-albilor tocmai a rămas liber de contract. Mircea Rednic glumea în iarnă că Steliano Filip s-a dus să se antreneze la Dunărea Călărași pentru Dinamo dar rămâne de văzut dacă mai este posibilă întoarcerea fundașului stânga în Ștefan cel Mare. Mai ales că pe acel post s-a impus Naser Aliji, jucător care a fost din nou convocat la naționala Albaniei.

Steliano Filip tocmai a retrogradat în această seară cu Dunărea Călărași după ce a înscris singurul gol al formației de la malul Dunării în meciul cu Hermannstadt, 2-1.

”Am spus și în vestiar că am dat cel mai frumos gol, dar mai bine ratam sau nu dădeam gol și se termina 0-0. Din păcate nu am putut ține de 1-0, ne-au egalat, eram foarte bine și cu acel egal. Suntem mulți jucători cu experiență și din păcate nu am putut aduce mai mult. Eu mi-am terminat contractul cu cei de aici. Nu știu ce voi face. Vreau să mă duc acasă la familie să mă liniștesc un pic și după voi vedea ce voi face. Clar îmi doresc să plec în străinătate, dar vom vedea”, a explicat Steliano Filip la finalul meciului.

Citește și:

Mattia Montini, într-un top IMPORTANT în străinătate

-->
Previous Dorin Rotariu știe ce va face Rednic la Dinamo: ”Va fi major”
Next Mattia Montini, într-un top IMPORTANT în străinătate

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *