Vine Ionuț Lupescu la Dinamo? „Sper sa fie un proiect pentru anul viitor”


Dinamo va continua și din sezonul următor în Liga 1. A fost nevoie de 16 puncte din 18 posibile pentru ca echipa să scape inclusiv de barajul de salvare.

Odată cu închiderea sezonului, treaba se va muta pe umerii celor care conduc acum Dinamo. Cel mai probabil vor urma alegeri în programul DDB și va fi și un președinte numit. Fanii și-l doresc cel mai mult pe Ionuț Lupescu, o adevărată legendă a alb-roșilor.

„Mi-e dor sa vad un stadion plin de ‘caini’. Am tremurat cu totii sezonul asta, pana la urma suntem usurati ca am ramas acolo unde ne este locul si sper sa fie un proiect pentru anul viitor ca sa putem spera la mai mult. Nu mai conteaza Conference, important era sa isi demonstreze ca sunt valorosi, asta au facut. Nu erau jucatori care sa se lupte la retrogradare, sunt mult mai valorosi decat locul din clasament, dar au avut multe probleme. Ma bucur ca au reusit sa se uneasca.

Dusan Uhrin a avut curajul sa vina intr-un moment foarte greu, a reusit sa faca pe termen scurt ceea ce multi nu au reusit pe termen lung si e meritul lui. A reusit sa avem punctele necesare.

Marea problema e sa nu ne mai peticim. Speram ca odata ce vom gasi care este adevarul cu actionarii, ar trebui sa se faca lumina. Sper sa se faca stadionul cat mai repede, sa avem cat mai multi copii”, a spus Lupescu, la finalul meciului dintre Dinamo si Chindia, 0-0.

Citește și:

RĂSPUNS pentru Neagoe

Previous Deian Sorescu îi amenință pe spanioli: „Mă voi răzbuna pentru tot ce le-au făcut băieților”
Next Dinamo dă jucători la națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *