Vine Florin Prunea la Dinamo?


Fostul președinte al lui Dinamo, Florin Prunea, sare în apărarea lui Nicolae Badea în războiul pentru siglă și consideră că altfel aceasta ar fi fost în posesia lui Pablo Cortacero. Acesta a oferit un interviu amplu în Fanatik în care a vorbit despre situația de la Dinamo

Au apărut informații că ați fi dorit la Dinamo în locul lui Iuliu Mureșan…

– Eu nu știu nimic despre asta. Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. Cu domnul Șerdean eu nu am vorbit niciodată. Eu cu Dănciulescu nici nu îl salutam când venea pe la birouri la RIN. Să răspundă alții la întrebarea asta, care stăteau cu el pe acolo. Nu mă interesează dacă ar veni Bogdan Bălănescu, pentru mine e un subiect încheiat.

La Dinamo sunt în continuare oamenii care au semnat contractele alea uriașe cu jucătorii spanioli. Eu asta nu înțeleg! Ăia trebuie să fie săltați direct de DNA! Cum e posibil așa ceva?! Cine a semnat pe 30.000? Nu contează că i-a pus Șerdean și Cortacero! Cine a semnat? Nu îți pune nimeni cuțitul în spate.

Întâlnire între dinamoviști

V-ați întâlnit de Paște cu Ionuț Lupescu și Ioan Andone…. Ați vorbit de Dinamo?

– Nu se pune problema să vină niciunul dintre noi la Dinamo! Eu nu cred! Ionuț are alte treburi prin Elveția, Ando stă și el mai mult pe-afară și v-a și spus că nu ar veni la Dinamo. Sunt sigur 400% că nu vin. Cu siguranță, nu?

Ar trebui să își dea demisia Iuliu Mureșan de la Dinamo?

– Nu, nu. Eu cred că ar trebuie să îți ducă până la final mandatul, adică până în vară, la finalul sezonului.

Citește și:

Campanie inedită! Premierul Bulgariei: ”Donați salariul pe o lună”

-->
Previous Prima reacție a lui Zăvăleanu despre Șerdean
Next Nicolae Badea are un mare aliat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.