Vin vremuri grele pentru Dinamo


-->
Invitat la GSP LIVE, jurnalistul Remus Răureanu a discutat cu moderatorul Costin Ștucan despre viitorul lui Dinamo, echipă aflată în insolvență din cauza datoriilor.

Potrivit informațiilor interne trimise de conducerea DDB către fanii cotizanți, Dinamo are o datorie totală de 7 milioane de euro către creditori, pe care încă nu a început s-o achite.

Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Remus Răureanu, a analizat situația clubului din „Ștefan cel Mare” și crede că cea mai grea perioadă încă nu a început.

„O să fie o problemă și mai mare. Dinamo a funcționat achitându-și cheltuielile curente. Încă nu a început să plătească datoriile din planul de reorganizare, adică datoriile vechi, care au dus-o în insolvență. Așa că Dinamo își va dubla, probabil, cheltuielile când va achite din datoriile din planul de reorganizare. Iar dacă echipa merge în Liga 2, totul mi se pare imposibil de gestionat. Dacă mergi în Liga 2 dispar drepturile TV.”

Remus Răuleanu: „Tu ai în spate doar DDB”

Oricum, sursele de venituri înregistrate în planul de reorganizare au fost exagerate îngrozitor, au fost umflate la maximum. Sunt trecute milioane de euro din vânzarea de jucători, milioane din sponsorizări… În Liga 2 dispare singura sursă de venit garantată, drepturile TV. Nu văd cum Dinamo s-ar putea descurca în Liga 2, unde concurezi cu cluburi care iau milioane de euro de la Primării, iar tu ai spate doar DDB. Care nu are cum să păstreze randamentul de până acum.

La începutul programului DDB a fost o explozie, a fost un entuziasm care i-a făcut pe fani să doneze. De acum vor dona doar ultrașii, doar cei foarte foarte dedicați. Când oamenii văd că își sacrifică finanțele slabe ca să salveze clubul și nu-l salvează… E ca o gaură neagră, nu se schimbă nimic”, a spus Remus Răureanu la GSP LIVE.

Citește și:

Steliano Filip, nervos: ”Lasă, mă, că plec!”

Previous De ce nu mai lucrează Florin Prunea în Liga 1
Next Dusan Uhrin ar fi vrut să plece de la club

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *