Vin transferurile la Dinamo


Iuliu Mureșan a vorbit despre problemele de lot pe care le are Dinamo, cu o săptămână înainte de reluarea Ligii 1.

”Câinii” au oficializat doar două transferuri până acum, dar așteaptă și alți jucători. Unul dintre ei este Igor Jovanovic, croatul cu cetățenie germană, trecut și pe la Astra Giurgiu.

Plamen Iliev nu își mai dorește să continue la Dinamo, iar Mihai Eșanu a suferit o accidentare care îl va ține departe de gazon pentru cel mult o lună, astfel că șefii din ”Ștefan cel Mare” sunt nevoiți să aducă și un portar.

„Trebuie să demonstrăm că începem să ieșim din pasa proastă în care am intrat, mai trebuie să aducem jucători. Încă trei jucători cu care am discutat, unul vine sigur mâine. E vorba de Igor (n.r. – Igor Jovanovic, 32 de ani), pe care-l știți, un mijlocaș central și încă un atacant.

Să vedem dacă o să mai apară ceva. Un portar, Iliev nu vrea să mai vină la Dinamo, vine doar la sală, din păcate Eșanu s-a accidentat, și-a rupt un deget de la o mână și va sta vreo trei săptămâni sau o lună. O să fim un grup mai unit și o să avem o prestație mult mai bună decât cea de până acum.

Am avut 12 jucători răciți, este o viroză, i-am testat și nu au COVID-19. Torje va fi apt la primul meci, avem probleme de multe feluri. Sper și am încredere că le vom rezolva. O să vină un portar, nu mai e timp de probe.

O să ne asigurăm de luni serviciile unui portar, sper să ne acoperim și acest post. Nu e român. Ne cunoaștem, am mai colaborat. Încercăm să rezolvăm problemele și să umplem acele goluri care sunt în echipă”, a spus Iuliu Mureșan, la microfonul PRO TV, înainte de amicalul dintre Farul și Dinamo.

Citește și:

Concluziile lui Stoican după remiza cu Farul

-->
Previous Iuliu Mureșan a făcut anunțul cu privire la plecarea lui Sorescu
Next Ce spune impresarul lui Sorescu despre transfer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.