Vin Mircea Lucescu, Ioan Andone și Ionuț Lupescu la Dinamo?


Fanii lui Dinamo ar putea avea parte de o veste excelentă, în plin dezastru pe care îl traversează clubul. Mircea Lucescu, Ioan Andone, Mircea Rednic și Ionuț Lupescu ar putea reveni în „Ștefan cel Mare”, pentru a prelua clubul. Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Playsport, Cătălin Mureșanu, și a fost confirmată de Constantin Anghelache.

„Eu am auzit o informație că ar fi existat o discuție cu Mircea Lucescu, cu Ioan Andone, cu Mircea Rednic și Ionuț Lupescu, fiecare să vină cu 800 de mii de euro, dar nu știau în ce se bagă. Datoriile erau de vreo șapte milioane.
Exista posibilitatea ca acest plan să se reactiveze, cu oamenii ăștia, cu legendele astea. Dacă mă întrebi pe mine, eu nu cred că șeicii stau la coadă pentru Dinamo.

Eu nu cred că în momentul de față vine la Dinamo un jucător liber de contract și are valoare. Au mai venit niște jucători în prima tranșă, ce s-a ales de ei?!! Torje a confirmat cu sufletul, că joacă cu sufletul. Nici Matei, nici Ivanovski… niciunul nu a confirmat” a declarat jurnalistul Cătălin Mureșanu la Playsport Live.

Anghelache: „Lucescu este gata oricând să sprijine sub orice formă clubul Dinamo”

Constantin Anghelache, fost oficial din Ștefan cel Mare, a confirmat în cadrul aceleași emisiuni că Mircea Lucescu ar putea oricând reveni la Dinamo.

„Există iubitori ai lui Dinamo, care acordă câte un sprijin. Mircea Lucescu, care a organizat un turneu la Kiev, domul Badea, care este aproape și mai acordă câte un sprijin.

Dar așa.. că s-au întâlnit câte cinci, șase, patru, nu cunosc. Domnul Lucescu este gata oricând să sprijine sub orice formă clubul Dinamo, cu două condiții. Să devină clară perspectiva aceste echipei. Și a doua chestiune, să capete viață începerea ridicării noului stadion al lui Dinamo.

Așa cum și Ionuț Lupescu s-a declarat nemulțumit, nici el nu înțelege prea clar care este situația. Evită să se implice pentru că este un tip onest și cântărește de mai multe ori un cuvânt.

Mi-a spus că va fi gata oricând să sprijine Dinamo.

Elementul care este cel mai important și care poate declanșa venirea unor investitori serioși este declanșarea proiectului construirii stadionului Dinamo.

În vremurile astea, nu prea este nimeni dispus să cheltuiască. O investiție presupune un profit. În condițiile actuale, dacă s-ar construi stadionul Dinamo, se naște un număr de sute de mii se metri pătrați de spațiu, care poate fi utilizat pentru activități non-sportive, care să producă bani”, a declarat Constantin Anghelache la Playsport Live.

Citește și:

Orban: ”Mă voi implica cu toată forța pentru demiterea lui Iohannis. Spirala nebuniei”

Previous Prima reacție a conducerii după excluderea din lot a lui Sorescu
Next De ce n-a fost adus un mare dinamovist: ”O să-ți spun între patru ochi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *