Vin banii la Dinamo


Dinamo va primi în câteva zile o sumă importantă din drepturile TV. Această sumă ar trebui să mai liniștească apele în Ștefan cel Mare., căci clubul are nevoie în continuare de cât mai multe surse de venit. Iuliu Mureșan a anunțat că la Cupa DDB au venit câteva persoane care ar putea fi interesate de o colaborare cu Dinamo.

„Sunt oameni, nu atât de cunoscuți, care sunt dispuși să investească la Dinamo. Chiar astăzi, la Cupa DDB, au venit mai multe persoane care dețin firme puternice și probabil zilele următoare vom semna și primele două contracte de sponsorizare”, a declarat Mureșan pentru Realitatea Sportivă.

Întrebat despre implicarea foștilor acționari Nicolae Badea și Cristi Borcea la Dinamo, Mureșan a răspuns: „Domnul Nicolae Badea a fost mereu alături de Dinamo, dar acum nu este în cadrul clubului. Și eu știu că ajută clubul, doar că sunt doar de câteva zile în București și deocamdată nu am constatat dacă este adevărat sau nu acest lucru.

Referitor la Cristi Borcea, eu, din câte știu, nu vrea să mai audă de fotbal și nu cred că se pune problema să vină lângă noi, deși ar fi cu sufletul alături de Dinamo. Nu cred că este posibil să vină”.

Citește și:

Decizia finală în cazul lui Magaye Gueye

-->
Previous Decizia finală în cazul lui Magaye Gueye
Next Dinamo va vinde în prima ligă italiană

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *